Yettel предлага актуалните слушалки на Apple AirPods 3rd Gen с Lightning Case с 50% отстъпка
Секция: Технологии
02 Юни 2023 11:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага актуалните слушалки на Apple AirPods 3rd Gen с Lightning Case с 50% отстъпка

/КРОСС/ През юни Yettel излиза с горещо предложение за всички почитатели на технологиите на Apple и страхотните AirPods. Актуалното трето поколение безжични слушалки на компанията могат да бъдат намерени с 50% отстъпка от стандартната цена в цялата търговска мрежа и в сайта на оператора за един летящ старт на лятото с много музика, любими подкасти и видеосъдържание. До края на месеца цената на AirPods 3rd Gen със специалния калъф за зареждане Lightening Case пада наполовина и потребителите могат да ги грабнат за 199,99 лв. в брой вместо за 399,99 лв., както и на изплащане за 9,99 лв. на месец вместо редовната цена от 19,49 лв. за 24 месеца.

APPLE AirPods 3rd Generation с Lightning Charging Case идват с характерния изчистен и стилен дизайн на бранда. Те са изключително леки, като една слушалка тежи само 4,28 г. и дори в комбинация с калъфа си за зареждане теглото им не надвишава 40 г. За тази компактност работи и стъблото им, което е с 33% по-късо от това на предишното поколение, без това да компрометира технологията на звука: във всяко от тях  има специален сензор за управление на музиката и разговорите.

Технологията на слушалките позволява възпроизвеждането на завладяващ пространствен звук, благодарение на това, че жироскопите и акселерометрите в AirPods работят заедно. Те проследяват движенията на главата, така че звукът звучи сякаш носещият ги е в центъра на възпроизвежданото съдържание. Динамичният драйвер, адаптивният еквалайзер и усилвателят с висок обхват позволяват на меломаните да извлекат максимума от всякакъв вид музика.

Безжичните слушалки позволяват до 6 часа време за слушане и до 4 часа разговори с едно зареждане, а само 5 минути в красивия Lightning Charging Case дават цял час с любимото аудиосъдържание. С възможността за зареждане от него потребителите ще се наслаждават на до 30 часа време за слушане на музика и подкасти.

Както AirPods, така и Lightning Charging Case са с рейтинг IPX4 водоустойчивост, така че могат да са верен спътник на потребителите навсякъде – и в тежките тренировки, и дори когато се появи дъжд. Те са изключително лесни за употреба и работят чудесно с гласовия асистент Siri за максимално лесно управление.

APPLE AirPods 3rd Generation са страхотно допълнение към всеки смартфон от серията, който носи характерния за Apple дизайн, качество на използваните материали и висока производителност. Специалните аудио технологии и съвместимостта между актуалните iPhone 14 модели, предлагани от Yettel и слушалките, гарантират първокласно мултимедийно изживяване и поглъщащ звук.

Повече за офертата, пълните ѝ условия, както и смарт ревю на  Apple AirPods 3rd Gen с Lightning Case можете да откриете тук.