Lidl е най-добрият международен ритейлър в България
Секция: ЛЮБОПИТНО
09 Юни 2023 13:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Lidl е най-добрият международен ритейлър в България

/КРОСС/ Lidl бе отличен за най-добър международен ритейлър в България на церемонията Progressive Awards Bulgaria снощи в София. При избора на победител в категория „Най-добър международен ритейлър“ са взети под внимание редица фактори, сред които постигнати резултати, оценка от партньори, предимства пред конкурентите, размер на инвестициите и внедрени иновации.

Високото признание за Lidl отчита цялостния бизнес модел на веригата и добавената стойност, която тя има за по-добрия и пълноценен начин на живот на хората. Вече 13 години Лидл България е своеобразен двигател на растежа на българския бизнес, работейки усилено за развитието на FMCG сектора в страната. По последни данни цялостният икономически ефект от дейността на компанията възлиза на 1,61 милиарда лева. А приносът и въздействието на компанията в обществото за последните пет години възлиза на повече от 3 млн. лева.  

Progressive Awards имат за цел да отличат успешните компании и брандове от бързооборотния бранш, които задават тенденции и допринасят година след година за развитието на индустрията и пазара, както и играят важна роля за развитието на партньорството между търговците и доставчиците.