Новата ера на онлайн търговия започва сега
Секция: Технологии
09 Юни 2023 14:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новата ера на онлайн търговия започва сега

Български стартъп представя революционен подход с бизнес модел без служители и пълно портфолио от решения за е-търговия.

/КРОСС/ В ерата на дигитализацията, много бизнеси се стремят към присъствие в онлайн пространството. Вече има софтуерна платформа, която предлага интегрирани решения, обслужващи както традиционните бизнеси с физически магазини или производствени бази, така и тепърва стартиращи предприемачи, които избират да стъпят директно в дигиталния свят.

Добрият пример, който може да помогне и на двата типа бизнеси, се нарича NEXT BASKET. В случая с традиционните бизнеси, този иновативен стартъп е ключов инструмент за обединяване на физическия и онлайн магазина. За новите е-бизнеси, платформата осигурява съдействие с всички необходими стъпки - от създаване на фирма и разработване на бранд и лого, до формулиране на стратегии за дигитален маркетинг и управление на продажбите.

Компанията предлага два начина на използване на платформата - първата дава възможност на Партньорите (бизнес потребителите) да управляват своя онлайн магазин самостоятелно. Втората опция им позволява да предоставят управлението на онлайн присъствието си и търговското си развитие изцяло в ръцете на експертния екип на българския стартъп.

Независимо от избрания модел, бързият и безпроблемен старт в онлайн търговията е гарантиран. Това прави платформата изключително подходяща

72 часа до успешния онлайн магазин

Звучи почти невероятно, но компанията изгражда напълно функционални онлайн магазини само за 72 работни часа. С помощта на иновативни софтуерни решения и множество дизайн теми, клиентите могат да се възползват от бързо и ефективно изграждане на свой е-бизнес.

Единственото, което се изисква от предприемачите, е да предоставят каталог с продукти, съпроводен със снимки и описания, както и необходимата правна документация. Ако обаче не разполагат с тези дигитални активи, екипът на NEXT BASKET може да им предложи пакет от над 125 услуги, които обхващат целия спектър на процеса на дигитализация.

Персонален асистент и професионални бизнес консултации

С оглед на динамиката в сферата на електронната търговия, NEXT BASKET осъзнава значението на специализирана подкрепа. Платформата предоставя на своите Партньори възможността да работят с персонален асистент, който е на разположение за съвети и помощ по организационни, технически и стратегически въпроси.

Като допълнение, експертният екип на компанията предлага специализирани консултации в области като продуктово позициониране, ценообразуване, счетоводство и бранд стратегии. Така, клиентите не само получават достъп до високотехнологични инструменти, но и до знанията необходими за оптималното им използване за увеличаване на приходите.

Комплексни услуги за всеки бизнес

Единствената по рода си комбинация от онлайн търговска платформа, интегрирана ERP система със складов модул, и разнообразие от услуги за е-бизнеса превръща българския стартъп в абсолютен пионер в сектора.
Всички тези функционалности дават възможност за развитието на така наречения "бизнес без служители" - модел, при който предприемачите определят нуждите си динамично и винаги имат правилния екип, който да реагира на тях.

Като част от екосистемата на NEXT BASKET, клиентите имат достъп до портфолио от над 125 платени и безплатни услуги, включително:

● Маркетинг и реклама в социалните мрежи
● Професионална SEO оптимизация
● Фото заснемане и описание на продукти
● Създаване и поддръжка на бизнес блог
● Правни и счетоводни услуги
● Дизайнерски услуги
● Програмиране на допълнителни функционалности и др.

Това наистина революционно решение в сферата на е-търговията, дава възможност на всеки е-бизнес да се развива без ограничения и без нуждата от голям екип, големи инвестиции или технически познания. А това означава, че успехът в онлайн продажбите е достъпен за всеки - стига да разполагате с подходящата платформа, която събира всички необходими компоненти под един покрив.