Yettel предлага най-новите елегантни смарт съюзници на здравето HUAWEI WATCH 4 и HUAWEI WATCH 4 Pro с безжични слушалки
Секция: Технологии
13 Юни 2023 17:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага най-новите елегантни смарт съюзници на здравето HUAWEI WATCH 4 и HUAWEI WATCH 4 Pro с безжични слушалки

/КРОСС/ На всички, които нямат търпение да се гмурнат в едно активно лято, Yettel предлага подобаващ смарт съюзник от HUAWEI. В периода до 2-ри юли най-новата гордост на бранда при часовниците – HUAWEI WATCH 4 и HUAWEI WATCH 4 Pro – идва в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 5i и на специална цена с възможност за заплащане чак след третия месец и безгрижно лято чак до септември.

На голямата европейска премиера на HUAWEI WATCH 4 серията през май брандът затвърди намерението си да насърчава физическото благосъстояние със своите интелигентни носими устройства и техния подобрен денонощен мониторинг на здравето. HUAWEI WATCH 4 и HUAWEI WATCH 4 Pro наследяват технологията на WATCH 3 серията но идват с иновации за още по-прецизен фокус върху управлението на здравето. Двата модела са по-тънки и по-леки от предшествениците си, имат по-голямо съотношение екран-тяло за подобрено изживяване при носене във всекидневието или по време на спорт, а едноминутният преглед на здравето прави следенето на физическите показатели лесно като докосване на китка.

Серията HUAWEI WATCH 4 са оборудвани с LTPO дисплеи, с който потребителите се наслаждават максимално на Always-on функцията без да се притесняват за живота на батерията. Изключителната издръжливост е водеща характеристика на двата модела – с 5ATM водоустойчивост те поддържат цели 30 м свободно гмуркане, като имат и IPX8 всекидневна водоустойчивост и са IP6X сертифицирани срещу прах.

Смарт часовниците разполагат с редица интегрирани сензори като: акселерометър, жироскоп, барометър, компас, имат Bluetooth, GPS и вграден високоговорител. Поддържат над 100 тренировъчни режима, а с едноминутния преглед на здравето в седем точки потребителите получават своеобразен доклад за наблюдение на най-важните показатели: ЕКГ, сърдечна честота, SpO2, ниво на стрес, температура на кожата, артериална ригидност и проверка на дишането. Серията HUAWEI WATCH 4 разполага и с функция за респираторна проверка, която помага на потребителите да научат повече за здравето на белите си дробове, а с напомнянията в реално време всеки може на момента да идентифицира необичайни стойности.

Серията WATCH 4 позволява независимо обаждане/SMS съобщения без потребителят да носи смартфон със себе си за една спокойна тренировка или разходка навън без нищо излишно посредством достъп до еSIM функционалността. HUAWEI WATCH 4 и HUAWEI WATCH 4 Pro са съвместим с Android, iOS и EMUI, имат възможност за работа с електронната поща и редица месинджъри за онези, които искат да са максимално свързани и ефективни дори през часовника си.