Най-големият търговски парк в Югозападна България – HOLIDAY PARK Перник отвори врати
Секция: ЛЮБОПИТНО
16 Юни 2023 12:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Най-големият търговски парк в Югозападна България –  HOLIDAY PARK Перник отвори врати

/КРОСС/ Най-големият търговски парк в Югозападна България HOLIDAY PARK отвори врати днес в гр. Перник, на ул. „Захари Зограф“ 159. На търговска площ от 23 000 кв.м паркът обособява 16 магазина с широка гама от стоки за дома, семейството и свободното време. Инвестицията в обекта е около 40 млн. лв., а новите работни места са повече от 300.

Сред брандовете, които отварят обекти в шопинг парка на открито, са Praktiker, Lidl, LC WAIKIKI, New Yorker, Pepco, Sinsay, Numero Uno, dm, Нечовешки магазин д-р Стефанов, Мебели Виденов, Sport Vision, Mat Star, TERRANOVA, KiK, TEDi и OPTICLASA. По повод откриването обектите в комплекса предлагат много преференциални отстъпки и активации.

„Всичко тук е  по-добро от най-доброто, което сме правили досега. Вярвам, че задаваме нови стандарти и показваме неща, които никой не е правил до този момент. За мен това е най-красивият ритейл парк правен в България досега“, коментира съоснователят на компанията собственик на комплекса - Видеолукс Холдинг, г-н Тодор Белчев.

“Впечатлен съм, че за по-малко от година това място, което по-скоро беше нерегламентирано сметище, се превърна в този оазис. Впечатляващо е в днешно време да намериш партньор строител, който не само да изпълни сроковете, но и да направи съоръжението впечатляващо”, каза кметът на Община Перник, г-н Станислав Владимиров, по време на тържественото откриване на комплекса. 

Само днес, 16 юни, посетителите могат да се възползват от 15% отстъпка в „Нечовешки магазин д-р Стефанов“, а магазин KiK подарява на първите 1500 пазарували от тях ваучер за отстъпка 20% при следващо пазаруване.

За всички, които не успеят да посетят HOLIDAY PARK Перник в рамките на деня, отстъпките продължават и през уикенда в магазини dm, LC Waikiki, New Yorker, Sport Vision и други. Веригата за дома и градината Praktiker предлага невероятни оферти за откриването в периода 16-ти – 25-ти юни, а модният бранд TERRANOVA предизвиква всички на 16-ти и 17-ти юни да посетят HOLIDAY PARK Перник, където ще имат възможност да завъртят колело на късмета и да спечелят ексклузивни промоции.

Посетителите могат да се възползват от удобен и безплатен паркинг с над 520 паркоместа. Предвидено е и място за зареждане на електромобили.

Инвеститор и собственик на HOLIDAY PARK е компанията Видеолукс Холдинг, под чиято шапка са добре познатите на българския пазар хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време Технополис и веригата за дома и градината Praktiker. 

Компанията изгражда едновременно няколко ритейл проекта в големи градове на България, а до края на годината предстои отварянето на  търговски паркове в Пазарджик, Стара Загора и Хасково. През май тази година бе направена и първа копка на Praktiker Красно село в София, който ще е на практика и първият обект от планирания  HOLIDAY PARK в столичния квартал.