LG представи най-новите си продукти на специално събитие в Будапеща
Секция: Технологии
16 Юни 2023 14:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG представи най-новите си продукти на специално събитие в Будапеща

/КРОСС/ LG Electronics (LG), световен лидер в уредите за домашно забавление и домакинските уреди, бе домакин на ексклузивно събитие, което се проведе тази седмица в централата на компанията в Будапеща. Събитието имаше за цел да представи последните иновации в портфолиото от продукти на компанията и събра дългогодишните партньори на LG от Албания, България, Косово, Северна Македония. Всички те получиха завладяващо изживяване, което подчерта отдадеността на LG към иновации и първокласни технологични решения в различните категории продукти, които обслужва.

Събитието включи впечатляващ набор от LG продукти, включващ телевизори и аудио техника, монитори и домакински решения. Гостите получиха достъп „от първия ред" към зашеметяващия напредък във всяка от категориите, което поставя нов критерии за качество на изпълнението, дизайн и потребителско изживяване.

Като водещ бранд на пазара на телевизорите от години, LG представи най-новата си гама от революционни телевизори, които придават ново значение на домашното забавление. Присъстващите се запознаха с впечатляващото качество на картината, завладяващия звук и интуитивния интерфейс на моделите. През изминалото десетилетие LG затвърждава своето лидерство на пазара на първокласни телевизори, чрез продължаващата еволюция на своята OLED серия. Отдадеността на компанията в това да разбере и обслужи всички нужди на клиентите си, се отразява и в последните OLED продукти - персонализирани решения, които предлагат превъзходно изпълнение, удобство и достъпност.

Като резултат от това, че компанията винаги поставя нуждите на потребителите си на първо място, през последните 10 години LG OLED се превръща в константа на международния пазар за първокласни телевизори. Несравнимия контраст при серията позволява изключително зрителско потапяне чрез перфектното черно и реалистичните цветове, които правят всяко съдържание като истинско. В допълнение, безпрецедентната адаптивност на OLED технологията на LG води до уникални дизайни и непостижимо досега ниво на тънкост

LG използва момента, за да покаже лидерството си и в останалите категории, като представи най-новите си попълнения в гейминг и бизнес мониторите. Новите UltraGear монитори демонстрират лидерството на LG в бързо развиващата се OLED категория и силните позиции на компанията в глобалния гейминг дисплей пазар. Оборудвани с първия в света 240Hz OLED панел*, който се произвежда ексклузивно от LG, новите 27- и 45-инчови модели осигуряват рекордно време за реакция от 0,03 милисекунди Gray-to-Gray (GTG), да не говорим за превъзходното качество на самосветеща картината с точни, реалистични цветове и безкраен контраст.

Уредите за дома са още един сектор, в който компанията разработва умни и енергийно ефективни технологии и представя все по-иновативни решения с впечатляващ дизайн и функции. От InstaView Door-in-Door хладилник с френска врата и LINEARCoolingTM технология, която намалява температурните колебания, до LG Quad WashSteamTM миална машина, която благодарение на използването на пара, изразходва по-малко вода, за да измие съдовете съвършено. Както и Inverter Direct DriveTM (DDTM) двигател, отличаващата се моторна технология на компанията е значителен фактор в силната и надеждна производителност и устойчивата популярност на водещите в грижата за прането продукти на LG. През тази година производството на двигателя е достигнал 100 милиона производствени бройки.

„Портфолиото на LG, представено в централата ни в Будапеща, представлява най-новите и усъвършенствани технологични иновации в изпълнението и дизайна на продуктите ни," споделя Петър Стойнев, Мениджър Ключови клиенти, България. „Развълнувани сме, че успяхме да покажем от близо на партньорите си целия труд, който компанията влага в това да предостави продукти, подобряващи качеството на живот на нашите потребители. Ние ще продължаваме да работим всеки ден, за да постигнем по-добро ежедневие за всички, в което LG продуктите са водещ помощник на своите собственици в улесняването му."

Събитието на LG в Будапеща бе доказателство за неуморния стремеж на компанията да преследва съвършенството, както и отдадеността им да движат технологиире на пазара напред. Докато LG продължава да променя границите на възможното, потребителите по целия свят могат да се наслаждават на изключително изживяване и зашеметяващи технологии всеки ден.