Yettel предлага още изкушаващи смартфони за 0 лв. през първите 3 месеца на лизинга
Секция: Технологии
22 Юни 2023 15:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага още изкушаващи смартфони за 0 лв. през първите 3 месеца на лизинга

/КРОСС/ Още по-голямо разнообразие от модели смартфони на водещи брандове са заредени в страхотната оферта на Yettel, която идва, за да сложи на пауза грижите и да даде официален старт на лятото. До края на юни кампанията предлага над 100 модела устройства, които могат да  бъдат взети на лизинг за 0 лв. през първите 3 месеца с план Total Unlimited и договор за 2 години. Така потребителите, които искат да влязат в най-активния сезон от годината с актуален апарат, могат да започнат да го изплащат чак в края на лятото. А за гарантирано по-дълъг живот на любимото устройство, всички модели, закупени от Yettel, идват не с 2, а с 3 години безплатна гаранция. Клиентите имат възможността да комбинират избрания смартфон и с по-достъпен план Total и договор за 2 години, с който няма да заплащат нищо през първите два месеца от договора за лизинг.

Богатият списък с лизингови оферти може да бъде намерен на сайта на мобилния оператор и в цялата търговска мрежа, а клиентите избират измежду някои от най-популярните смартфони на SAMSUNG, Apple, HUAWEI, Xiaomi, Motorola, и TCL.

iPhone 14 Pro 128GB е сред хитовите предложения за три месеца безплатен лизинг. Смартфонът от най-високия клас на Apple в момента пристига с 6,1“ екран и се отличава с плоските си ръбове, корпус от неръждаема стомана, текстуриран гръб от матово стъкло и водоустойчивост IP68.  Дисплеят е защитен от Ceramic Shield и като флагман, моделът работи с по-бързия чип A16. iPhone 14 Pro разполага с нов Super Retina XDR дисплей с подобрена ProMotion технология, която дава възможност за Always-On дисплей –  за първи път при iPhone. Той е възможен благодарение на новата честота на опресняване от 1Hz до 120Hz заедно с подобрени енергоефективни технологии. Когато Always-On дисплеят е активен, времето, уиджетите и дейностите в реално време остават достъпни с един поглед, а тапетът е затъмнен. При покупка на лизинг с план Total Unlimited 59.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 101,99 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

Сгъваемият SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G 128GB идва с мощния процесор Snapdragon 8+ Gen 1 и хипербърза 5G връзка от Yettel. С по-тънка панта, по-малко тегло и по-тесни рамки, широкият екран позволява лесно взаимодействие с устройството само с една ръка. Неговият компактен дизайн тип „мида“ и сгъваем екран предлагат уникално изживяване, като заснемане на видео или групови селфита от различен ъгъл без ръце, само с частично сгъване на Z Flip4 в желаната позиция, която активира FlexCam. Galaxy Z Flip4 идва и с по-мощна 3,700mAh батерия и нова функция за 25W бързо зареждане.   При покупка на лизинг с план Total Unlimited 59.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 68,59 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

XIAOMI 13 Lite 5G 256GB е създаден за младите потребители, които са запалени по заснемането на уникални селфита, истории и сцени. Оборудван с двойни предни камери и многофункционални софтуерни функции, това устройство е специално проектирано да отговори на техните нужди. Докато 32-мегапикселова предна камера заснема кристално чисти изображения, 8-мегапикселова предна камера помага за предоставянето на допълнителен детайл при дълбочината за естествено изглеждащо боке в автопортретите. Xiaomi 13 Lite е оборудван с мощна мобилна платформа Snapdragon 7 Gen 1, прекрасен 120Hz AMOLED дисплей, заедно с 67W възможности за бързо зареждане. Всичко това идва в 7,23 милиметра тънък и 171 грама лек корпус с 4500 mAh батерия, предлагаща несравнимо усещане в ръката, като същевременно поддържа дълготрайна мощност през целия ден. При покупка на лизинг с план Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 35,99 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

XIAOMI Redmi Note 12 Pro 256GB разполага със система за заснемане на флагман ниво и основна 108МР камера, която е способна да улови дори най-малките детайли с кристална яснота. Моделът притежава 6.67-инчов AMOLED дисплей с 120Hz ултрависока честота на опресняване, която визуализира всяко съдържание изключително плавно. С комбинацията от Dolby Atmos и Dolby Vision с него потребителите получават безпрецедентно аудио и визуално изживяване с висок динамичен обхват и ултраширока цветова гама. Смартфонът е снабден с чипсет Snapdragon 732G и LiquidCool технология за охлаждане, която предлага отлично съотношение между производителност и контрол на температурата. Моделът идва с изключително голяма батерия от 5000 mAh с турбо зареждане от 67 W. При покупка на лизинг с план Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 23,59 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

Сред палитрата промоционални смартфони може да бъдат намерени богато разнообразие от модели, които включват както флагмани, така и множество достъпни предложения.

Повече за моделите, цените и условията на промоцията можете да намерите на сайта на Yettel.