Галина Паунчева е новият изпълнителен директор на комуникационна агенция d:istinkt
Секция: БЪЛГАРИЯ
26 Юни 2023 15:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Галина Паунчева е новият изпълнителен директор на комуникационна агенция d:istinkt

/КРОСС/  София, 26.06.2023 г. - Галина Паунчева е новият изпълнителен директор на комуникационна агенция d:istinkt. Тя поема ръководството от Боян Иванович, който успешно ръководи и развива бизнеса на компанията от 2019 г. като разшири нейното портфолио от клиенти и предлагани услуги. За този период пиар агенцията премина най-голямата си трансформация към креативен бизнес за интегрирани комуникации, който отговаря на всички съвременни очаквания на модерните компании.

„Безкрайно развълнувана и горда съм да поема ръководството на една от най-успешните и награждавани комуникационни агенции в България. Безспорно, освен признание, това е и огромна отговорност и вярвам, че заедно с прекрасния екип от талантливи професионалисти в компанията, ще успея да надградя успехите, постигнати досега, така че d:istinkt да продължи да бъде лидер на пазара и символ на изключителен професионализъм, креативност и доверие" - коментира Галина Паунчева, изпълнителен директор на d:istinkt.

d:istinkt бе отличена за втора поредна година с приза „Агенция на годината" от Българската асоциация на PR агенциите в конкурса BAPRA Bright Awards 2022. d:istinkt спечели общо 11 награди в редица категории за работата си по организацията и изпълнението на ефективни кампании и комуникационни стратегии за клиенти като TELUS International, Lidl и Yettel.

Галина Паунчева има повече от 18 години опит в стратегическото планиране, реализирането и управлението на проекти в сферата на корпоративни комуникации, бранд консултации, криейтив, продукция на събития, медийни стратегии и стратегически комуникации.

Кариерата на Галина Паунчева в сферата на комуникационните услуги стартира в APRA PN BCG през 2005 г. Тя бързо се изкачва по корпоративната стълбица, заемайки редица ръководни позиции, като продължава своето професионално развитие в българското представителство на Edelman - AMI Communications България. Нейният професионален път продължава като Chief Business Development Officer в специлиазирана агеция за събитиен мениджмънт Evento. През 2019 г. основава Wonderland - Brand & Event Management Agency.

Нейна страст са и цялостната продукция на различни събития и тя осъществява своята мечта да работи и за големи музикални проекти, сред които концерти на Любо Киров и Миро. Галина Паунчева е автор на книгата „How to Launch a Successful Brand: A Step-by-Step Guide for Building a Powerful Brand". Притежава професионално образование като икономист със специалност Бизнес администрация, както и в сферата на Връзките с обществеността.

За d:istinkt

d:istinkt е агенция, носител на редица награди за интегрирани комуникации и услуги, базирана в София, България. Агенцията е специализирана в предлагането на услуги в сферата на корпоративните комуникации, дигитални медии, криейтив, бранд консултации, медийни стратегии и стратегически комуникации.
d:istinkt е част от PROI Worldwide - най-голямата глобална мрежа на независими комуникационни агенции, обслужващи клиенти по целия свят. PROI обединява 78 партньори със 7300 служители в над 165 града и 50 държави.