Дженифър Лопес наруга фотограф-папарак
Секция: Шоубизнес
22 Юли 2023 11:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дженифър Лопес наруга фотограф-папарак

/КРОСС/ Папараците винаги са досадни, но понякога наистина прекаляват. На латино дивата Джей Ло също не й се размина и беше снимана на излизане от фитнес залата, където тренираше. Причина за яростта й стана фотограф, който я щракна преди да си влезе в луксозния джип.

53-годишната Дженифър Лопес обикновено излиза с грим и с големи очила. А когато е пред камерата вкъщи и рекламира козметичните си продукти или решава да запише кратко клипче за феновете, задължително слага филтри на лицето си, за да изглежда по-младежко.

Този път тя не беше подготвена по този начин и беше облечена спортно, като не носеше грим. Лошото настроение на звездата започна още при влизането си в залата. Тя бе облечена в жълтеникав клин и спортно горнище.

При опит да влезе в залата, картата й за достъп зацикли и се наложи да престои пред залата известно време, докато оправят проблема. В края на тренировката Джени определено беше в лошо настроение и точно тогава се намери фотограф, който да я снима без нейно позволение. Тогава тя го наруга като каруцар.

Точните и думи бяха: „F... you, bye".