Кошмар за стотици българи, заклещени на летището в Белград
Секция: БЪЛГАРИЯ
09 Септември 2023 10:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кошмар за стотици българи, заклещени на летището в Белград

/КРОСС/ Стотици наши сънародници, които рано тази сутрин трябваше да се приберат в София с полет FB1824 на авиокомпаниа Air Serbia, останаха неприятно изненадани, тъй като полетът бе отменен. Това разказват потърпевши.

Самолетът трябваше да излети в 0:40 часа в петък, но в последния момент бе канселиран. "От авиокомпанията не се погрижиха за нас с часове и така бяхме принудени да висим на аерогарата заедно с куфарите си", не скри възмущението си един от пътниците на злополучния дестинация. На сръбския оператор са били необходими цели 180 минути преди да организира транспортирането на пасажерите до хотел в околностите на Белград.

От авиокомпанията са обещали на пътниците, че ще поемат разноските им по настаняването и купуването на нов билет. По първоначални данни полетът от Белград до София трябва да се извърши днес преди обяд. Интересното в случая е, че полетът Белград-София през вчерашния ден бе единственият отменен. Проверка на БЛИЦ установи, че пътниците, пътуващи за Барселона, Франкфурт, Дубай, Ларнака, та дори и до Тирана са излетели успешно. Сръбският оператор ще върне парите на ощетените българи, но кой ли ще им върне нервите.