Yettel с признание за стратегията си за ангажиране на служителите
Секция: Технологии
06 Октомври 2023 14:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel с признание за стратегията си за ангажиране на служителите Компанията бе отличена в годишните награди за най-добър работодател Career Show Awards 2023

/КРОСС/ Yettel спечели първо място в категорията „Стратегия за ангажиране на служителите" в годишните награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2023. Компанията получи и още едно отличие - бронз в категорията „Телекомуникации".

Над 100 български и международни компании бяха оценени от престижно жури от професионалисти в тазгодишното пето издание на Career Show Awards. Наградите отличиха водещите практики в човешките ресурси и работодателската марка в над 70 категории.

„Ангажираните служители са най-важната мисия за всеки работодател. Затова сме изключително признателни за тази награда - тя показва, че с всичко, което правим като работодател, сме успели да създадем един прекрасен екип от хора, които споделят нашите ценности, вярват в бранда Yettel и имат амбицията да променят средата и да я правят по-добра", коментира Галина Чулева, главен директор „Управление на хора и култура" в компанията.

За Yettel това е поредното признание, след като наскоро стана първият телеком в страната, получил престижния сертификат Top Employer за 2023 г. от независимата международна организация Top Employers Institute. Висока оценка работодателските практики на компанията получиха и от авторитетното жури на сп. Forbes Bulgaria. То връчи приза „HR директор на годината" на главния директор „Управление на хора и култура" в Yettel Галина Чулева в наградите Forbes HR Employer Branding Forum & Awards 2023.

През юни тази година телекомът се нареди и в ТОП 6 на най-добрите работодатели в България за 2023 г., според ежегодния индекс Career Show „Топ 100 най-добри работодатели в България", който отличава компаниите за усилията им в посока развитие на таланти и създаване на благоприятна работна среда.