Ford Mustang Mach-E е най-надеждният изцяло електрически автомобил
Секция: Автомобили
06 Октомври 2023 20:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ford Mustang Mach-E е най-надеждният изцяло електрически автомобил

/КРОСС/ Щастливи сме да споделим, че според проучване за надеждност, проведено от британското издание What Car?, Ford Mustang Mach-E е най-надеждният изцяло електрически автомобил, предлаган в момента в Обединеното кралство.

Резултатите от тазгодишното проучване проведено от британското издание What Car?, определящо най-надеждните електрически SUV поставят Ford Mustang Mach-E на първо място в класацията. В проучването са включени изцяло електрически автомобили на възраст до 5 години.

Електрическите SUV са проектирани да предложат най-доброто от двата свята: чисто електрическо управление и практичността на каросерията на SUV. Не е изненада, че това е един бързо развиващ се автомобилен клас със сериозна конкуренция от различни марки.

Ford Mustang Mach-E да е първият изцяло електрически автомобил на Ford и технологиите и опита на марката го превръща в най-надеждният електрически SUV, според потребителите. Данните на проучването сочат, че нито един от притежателите на Mach-E не е съобщим за повреда или неизправност на автомобила. С резултат от 100%, Мак Е е безапелационен победител в сегментите на електрическите автомобили.

По мнение на собствениците на Mustang Mach-E, той е най-добрият автомобил, който са притежавали и определено най-надеждният.
Надеждността на Mach E е само едно от достойнствата на автомобила. Изключителният дизайн, спиращо дъха ускорение от 3.7 секунди, напредничава инфотеймънт система СИНК 4, голям пробег и изключително спортно поведение отделят този Форд от множеството конкуренти.

*Източник: www.ford.bg