Предстоящи събития, организирани от БСП-София за 07 и 08 октомври 2023 г.
Секция: Предстоящи събития
07 Октомври 2023 06:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития, организирани от БСП-София за 07 и 08 октомври 2023 г.

/КРОСС/ 7 октомври 2023 г.
В 10.30 часа, от входа на Женския пазар от ул. „Екзарх Йосиф" ще започне среща с граждани на кандидата за кмет на София Ваня Григорова. В събитието ще вземат участие председателят на БСП - София и кандидат за общински съветник Иван Таков, кандидатът за кмет на район "Възраждане" Венцислав Йочколовски и кандидати за общински съветници.

8 октомври 2023 г.
В 13.00 часа, на Стената на езеро Панчарево от страната на с. Герман ще започне среща с граждани на кандидата за кмет на София Ваня Григорова. В събитието ще вземат участие председателят на БСП - Панчарево и кандидат за общински съветник Еньо Савов и кандидатът за кмет на район „Панчарево" Антон Кръстев.

***
В 16.00 часа, в началото на Борисовата градина при езерото Ариана ще започне среща с граждани на кандидата за кмет на София Ваня Григорова. В събитието ще вземат участие кандидатът за кмет на район „Изгрев" и кандидати за общински съветници.

***
От 10.30 до 14.30 часа, в Северния парк от страната на кв. „Свобода" и на езерото кандидатът за кмет на район „Връбница" Венера Калева, кандидатът за кмет на район „Надежда" Стоян Цветков и кандидатът за общински съветник Аспарух Иванов ще се срещнат с граждани.