Събития от предизборната кампания на МК „БСП за България“ в София 27 октомври 2023 г.
Секция: ПОЛИТИКА
27 Октомври 2023 06:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Събития от предизборната кампания на МК „БСП за България“ в София 27 октомври 2023 г.

/КРОСС/ В 8.25 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова ще бъде гост в предаването „Денят започва" по БНТ1.

В 13.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, председателят на БСП - София Иван Таков, кандидатът за кмет на район „Искър" Борис Цветков и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани до езерото в ж. к. „Дружба - 1".

В 11.00 часа кандидатът за кмет на район „Възраждане" арх. д-р Венцислав Йочколовски и кандидати за общински съветници ще посетят дома за възрастни хора в Зона Б-5.

В 11.00 часа кандидатът за кмет на район „Слатина" Иво Атанасов и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в парк „Гео Милев".

От 15.00 до 18.30 ч. кандидатът за кмет на район „Кремиковци" Ивайло Венчев и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в центъра на кв. „Враждебна".

В 17.30 часа кандидатът за кмет на район „Връбница" Венера Калева и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в с. Волуяк.

От 16.30 - 18.30 ч. кандидатът за кмет на район „Люлин" Тони Попов и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани до р-т „Бъфало".

От 17.00 до 19.00 кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани на метростанция „Г. М. Димитров".

В 18.00 часа кандидатите за кмет на район „Средец" Жанет Желязкова - Трунгова и на район „Оборище" Михаил Ставрев и кандидати за общински съветници ще се срещнат с домоуправители в сградата на ФНТС.