Mitsubishi показа футуристичната концепция D:X
Секция: Автомобили
04 Ноември 2023 13:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Mitsubishi показа футуристичната концепция D:X

/КРОСС/ Mitsubishi представи футуристичната си концептуална разработка D:X по време на международното изложение Japan Mobility Show 2023 в Токио, за която от компанията казват, че обединява в едно най-доброто, което марката може да предложи по отношение на технологиите и дизайна.

Mitsubishi D:X Concept е многофункционален (MPV) модел със зареждаема (PHEV) хибридна задвижваща система, който е създаден с идеята за приключения сред природата, като комбинира най-добрите показатели на класическите малки ванове, като интериорен простор и модулност, с офроуд възможностите на SUV автомобилите с четири задвижващи колела.

Вътрешността на концептуалната разработка е изпълнена с модулни елементи, в това число и персонални ротиращи се седалки, панорамен стъклен таван, специален "прозрачен" интерактивен преден капак, кожена тапицерия, интелигентен гласов асисент, мултимедийна и аудиосистема разработена съвместно с Yamaha Corporation, и други.

Успоредно с премиерата на Mitsubishi D:X Concept, марката представя за първи път в страната и прототип на изцяло новото поколение на пикапа Triton, което ще бъде лансирано на японския пазар в началото на следващата година.