Участници от сезон 10 на "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice
Секция: Шоубизнес
05 Декември 2023 19:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Участници от сезон 10 на "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice В „най-добрите изпълнения за изминалата седмица“ влиза Александра Борисова. Вокалната битка между Симеон Славев и Мирейн е сред топ изпълненията за ноември

/КРОСС/ И този сезон участниците от „Гласът на България" се представят изключително добре и на световно ниво, и редовно влизат в класациите на световния формат The Voice в Youtube със страхотните си изпълнения. В класацията на „най-добрите изпълнения за изминалата седмица" блести Александра Борисова с невероятното изпълнение на DICITENCELLO VUJE, на което сама си акомпанира на роял. А сред топ изпълненията в световен план за целия месец ноември звучи дуетът, който всъщност е вокалната битка между Мирейн и Симеон Славев, с песен на български език „Не сега" на Каризма. В топ изпълненията за ноември попада и 18-годишната Дани Илиева, която също е с великолепното българско парче - „Пей сърце" на големия Георги Христов.

Ако върнем лентата по-назад, в селекцията „Един час" с четири обърнати стола от кастингите на тъмно попадат 30 изпълнения от цял свят, а българското участие в нея е повече от достойно - с цели трима отлично представили се участници от сезон 10 на „Гласът на България". Това са Елена Попова с „I'll never love again", Александра Георгиева с българската песен „Вярвай в мен" и Надежда Ковачева с „And I Am Telling You I'm Not Going", които с лекота обърнаха и четирите стола на треньорите още с първото си стъпване на сцената на „Гласът на България".

Тази неделя, на 10 декември, престои бляскавият полуфинал на живо в десетия юбилеен сезон, в който 16-те участници, които се пребориха за място в него, ще дадат всичко от себе си, за да спечелят сърцата на зрителите пред екраните. От този момент, само те имат думата кой от тях да продължи напред към големия финал, а началото е в неделя точно в 20:00 ч. по bTV.