400 лаптопа на Huawei те очакват в голяма игра на Lidl Plus
Секция: Технологии
05 Декември 2023 19:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
400 лаптопа на Huawei те очакват в голяма игра на Lidl Plus

/КРОСС/ Мобилното приложение Lidl Plus, което вече почти 3 години е част от постоянно растящото семейство от локални приложения в AppGallery, дава възможност на 400 свои фенове да спечелят нов лаптоп за Коледа, а именно Huawei MateBook D15.

Механиката на играта е проста и не изисква нищо, освен да използвате приложението, когато пазарувате в Lidl. В него ще получавате по 1 точка за всеки 40 лв. от стойността на покупката ви в един касов бон. След събиране на 5 точки в приложението, трябва само да потвърдите участието си и автоматично играете за един от четиристотинте лаптопа.

Периодът за събиране на точки е 27.11.2023 - 23.12.2023. Наградите се разиграват на случаен принцип, за 4 седмици, като всеки първи работен ден от седмицата се теглят 100 печеливши участника. Последното теглене е на 28.12.2023 г. Можете да спечелите само веднъж, но ако не сте изтеглени в конкретната седмица, участието ви автоматично се прехвърля за следващата.

Изтеглените в първия работен ден от седмицата печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra най-късно в петък на съответната седмица.

Лаптопът Huawei Matebook D 15 ще ви зарадва с изключително лек и компактен дизайн, 11-о поколение Intel® CoreTM процесор и 512 GB дисково пространство. Дисплеят му е с диагонал 15.6-инча и резолюция от 1920 x 1080 пиксела. Налице е защита с пъстов отпечатък и инсталиран Windows 11 Home 64bit и Office 365 Personal 64bit (тестова версия)

Пълните условия на играта може да намерите тук: https://www.lidl.bg/c/igra/s10028359

AppGallery е собственият магазин за мобилни приложения на Huawei, както и богата платформа с услуги и специални предложения от страна на партньорите на бранда към техните фенове. Навлизащ в своята зряла фаза, той е един от Топ 3 магазини за приложения в света, като поставя силен акцент върху приложенията на локални услусги и бизнеси и техни подразделения в България.

Играта на Lidl Plus, в която може да спечелите 400 лаптопа на Huawei, по никакъв начин не е обвързана с ползването на Huawei устройство или на AppGallery.