Деян Николов: Какви точно принципи има предвид Ваня Григорова
Секция: ПОЛИТИКА
11 Декември 2023 06:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Деян Николов: Какви точно принципи има предвид Ваня Григорова

/КРОСС/ Председателят на групата на "Възраждане" в СОС коментира намерението на ПП- ДБ- СС и БСП да направят сглобка за местното управление. Ето какво написа той снощи в социалната мрежа Фейсбук:

"Какви точно принципи има предвид Ваня Григорова? Какви принципи очаква от хората, които позволиха България да е на ръчно управление на посолството и изпраха Борисов и Пеевски? Няма принципи... На всички им се управлява.

Защо не разказа преди изборите на хората тази госпожа, че при определена хипотеза би направила коалиция с ПП-ДБ и Васил Терзиев?

Излъгаха ни с много проекти назад във времето:

Иван Костов
Царя
Борисов
Яне Янев
Бареков
Слави Трифонов
Кирил Петков
Стефан Янев

И не претендирам изобщо за изчерпателност на списъка, но е крайно време да се научим какви са белезите на един проект, за да излезем от тази 30+ годишна спирала на разочарование.

Ваня Григорова е проект, който за съжаление подведе много хора! Хубавото е, че бързо показа какво представлява.

Всеки път предупреждаваме и всеки път едно и също... Никой не може да изгрее в българската политика за толкова кратко време, ако зад него не седят пари, олигарси, власт, медиен комфорт и одобрение от посолството. Не знам и защо периодично ни се налага да обясняваме някакви наши действия, които в дадем момент хората не разбират, а после се оказваме прави. Хора, просто не мислим само един ход напред и знаем как работи пропагандата им. Минаха 10 години от нашия път и ще ни е една идея по-лесно, ако ни вярвате малко повече и ни спестите приятелския огън.", написа Деян Николов.