Коледната трапеза – наполовина по-изгодна в Kaufland
Секция: БЪЛГАРИЯ
18 Декември 2023 19:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Коледната трапеза – наполовина по-изгодна в Kaufland Разнообразие от празнични продукти на изгодни цени в седмицата преди коледните празници

/КРОСС/ Kaufland България внася празничното настроение в българския дом за предстоящите празници с коледни предложения на половин цена. Най-голямата търговска верига у нас предлага богат асортимент от продукти за традиционната трапеза или нестандартни предложения както от различни хранителни деликатеси, така и от стоки за декорация, сервиране и атрактивни подаръци за малки и големи.

Селекцията на Kaufland започва с традиционните постни продукти за Бъдни вечер - мандарини на цена от 1,39 лв. за килограм, боб на половин цена, захар на цена от 1,85 лв. (от 20.12. до 23.12. с Kaufland Card), а всички подправки са с 30% намаление. Към тях се присъединяват тиква Клас 1 от вида Самсон само за 0,69 стотинки, орехи с над 30% по-изгодна цена.

Празнична коледна погача за 4,99 лв. и баница с различен пълнеж за 3,99 лв. очаква всички клиенти на пекарната на ритейлъра. От началото на тази седмица (18.12.) до четвъртък (21.12.) Kaufland предлага и топ оферта за 30 яйца на цена от 9,99 лв. Специалните оферти продължават с тунквана вафла Морени MAXX на цена от 0,55 лв.

Коледната трапеза може да бъде традиционна - със свинска плешка на цена от 6,49 лв. за кг. или пък пилешко филе - с 35% намаление. За по-нестандартния вкус Kaufland предлага цяла охладена пуйка за по-малко от 9 лв. за килограм или пък френско петле за близо 10 лв./кг. Разнообразие от мезета като филе Елена на цена от 29,99 лв. за кг, пуешки деликатес, намален с 40%, свински врат и шунка, намалени с 35%, меко сирене Бри за 23,99 лв. на кг и гауда за 24,99 лв. на кг от витрината с обслужване.

Най-голямата търговска верига се е погрижила за сладката Коледа в дома на всеки с отстъпки от над 40% за шоколадови десерти с различни фигурки и играчки, бонбони, тирамису, бисквити и какаов крем. Напитките са с изгодни цени с отстъпки от 20 до над 50% за вина, до над 30% на високоалкохолни маркови уискита и близо 45% намаление за различни видове бири.

Сред атрактивните подаръчни предложения са детски играчки, включително Lego Playmobil, топ продукти с марката Philips в специална лоялна програма, сред които телевизори, домакински уреди, технологични аксесоари с намаления до 45%.

С отстъпките клиентите могат да закупят коледна декорация от над 100 предложения на изгодни цени или да поднесат ястията със стил с до 50% намаления на комплекти прибори и сервизи за хранене от 30 части.
Специални коледни намаления очакват всички с Kaufland Card: активирането на купон носи допълнителни намаления при следващата покупка при суми за пазаруване от 2 лв. (при пазар за над 100 лв. сметка) до 20 лв. (при пазаруване над 400 лв.)

За още празнично вдъхновение потребителите могат да следят брошурите на Kaufland:

Коледна брошура:Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland
Седмична брошура: Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland