Мъж, твърдящ, че е баща на второто дете на Габриела: Получавал съм смразяващи съобщения от нея
Секция: Интервюта
23 Януари 2024 12:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мъж, твърдящ, че е баща на второто дете на Габриела: Получавал съм смразяващи съобщения от нея

/КРОСС/ Зловещо убийство в София разбуни духовете и остави много въпроси без отговори. 44-годишният Пейо Пеев беше открит мъртъв край хижа „Алеко" на Витоша. Безжизненото му тяло стояло на пасажерската седалка в опожарена кола. Оказа се, че жертвата е била удушена, а след това пожарът - инсцениран. Обвинени бяха съпругата на Пейо - Габриела, и майка ѝ.

Жената на убития мъж има две деца. Първото е припознато от Пейо Пеев, а второто се счита за негово, тъй като седмици преди да се роди, двамата встъпили в официален граждански брак. Велико Минков обаче твърди, че е биологичен родител на 4-месечното бебе. Той имал връзка с майката, която приключила докато тя все още носела сина му в утробата си.

„Преди раждането на 6-годишното дете, което е на Пейо, се е случило нещо подобно. Тя прекратила всякаква комуникация с него, тайно ражда някъде и се опитва да не го впише в акта за раждане", подчерта Минков.

В студиото на „Здравей, България" Минков призна, че е получавал „смразяващи съобщения" от Габриела. Той цитира по спомен текста им: „Омразата и завистта са ти стиснали гърлото и кислород не минава в никоя посока. Разбирай го както искаш". Мъжът, който твърди ще е биологичен баща на второто дете, родено от Габриела, се познавал с убития Пейо Пеев. Той дори му споделил, че жена му и тъща му се опитват да го тровят. Съобщенията били от началото на януари. Удушеният впоследствие мъж дори си направил тест в лаборатория, но той не показал наличие на забранени вещества в кръвта му.

И майката, и бабата на детето са в ареста и никой не знае кой се грижи за 4-месечното ми бебе, допълни Велико Минков. Още преди раждането му той и адвокатът му са започнали процедура по припознаване на момченцето.