Лидл България с образователен видеокаст за уменията на 21-ви век
Секция: БЪЛГАРИЯ
31 Януари 2024 13:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лидл България с образователен видеокаст за уменията на 21-ви век

/КРОСС/ Лидл България стартира собствен образователен видеокаст - „Уменията на 21-ви век", който ще се излъчва в YouTube канала на компанията. Инициативата е продължение на успешна вътрешна програма за обучения в лични, социални и граждански умения, която се провежда сред служителите на Lidl вече над 6 месеца.

Новият видеокаст „Уменията на 21-ви век" осигурява платформа за разговор по важни за личностното развитие и израстване теми. Негови водещи са двама служители от HR екипа на Lidl - Александрина Николова и Александър Стоичков. В разговори с експерти те ще обсъждат актуални теми като са медийна грамотност, изграждане на личен бранд в социалните мрежи, асертивна комуникация, поставяне и постигане на лични цели, баланс между работа и личен живот и много други.

„Да сме иноватори, да споделяме добрите си практики и да променяме средата към по-добро, е заложено в ДНК-то на нашата компания. Затова решихме да отворим вътрешната ни програма „Уменията на 21 век" за широка аудитория, мотивирани от големия успех, който тя постига сред нашите служители. Като водещ работодател, в Lidl устойчиво инвестираме в тяхното обучение. Целта ни е те не само да изпълняват успешно професионалните си задължения, а и да се развиват като личности, да са по-подготвени и уверени за предизвикателствата на бъдещето", каза Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.
Милена Драгийска и директорът на отдел „Човешки ресурси" Катерина Шопова са и първите гости на видеокаста, като в уводния епизод те разказват повече за проекта, защо и как Lidl инвестира в обучения и образование като инструмент на отговорност към своите служители и обществото, както и какви възможности да бъдем по-подготвени, конкурентни и успешни ни осигурява ученето през целия живот.

Епизодите от видеокаста „Уменията на 21 век" ще бъдат достъпни безплатно в канала на Лидл България в YouTube като всеки месец ще се предлага на аудиторията по един нов епизод.

Повече за проекта може да прочетете на кариерната страница на Лидл България - jobs.lidl.bg