Ариана Гранде и Марая Кери пуснаха ремикс на хита Yes, And?
Секция: Шоубизнес
16 Февруари 2024 19:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ариана Гранде и Марая Кери пуснаха ремикс на хита Yes, And?

/КРОСС/ Остава по-малко от месец до премиерата на "eternal sunshine" (8 март) и Ariana Grande продължава да провокира интерес към "Yes, And?". За новата версия на песента Ariana се обединява с поп легендата Mariah Carey - второто им официално сътрудничество. Слушайте ТУК. Оригиналният сингъл се класира на първо място в Billboard Hot 100 и отбеляза двадесет и първия Top 10 хит на Ariana Grande в чарта. По-рано тази седмица Ariana потвърди участието на Mariah в ремикса на "Yes, And?" с публикация в Instagram :

" Не мога да повярвам на думите, които пиша ......" Yes, And?" с участието на единствената и неповторима, кралицата на сърцето ми и вдъхновение за цял живот @mariahcarey излиза този петък. Благодаря ти от цялото си сърце за тази сбъдната мечта и за това, че обсипа с блясъка и магията си моята малка песен. Това означава за мен повече, отколкото бих могла да изразя, и нямам търпение всички да я чуят! Обичам те безкрайно."

Първата колаборация на двете певици бе още през 2020 г. Заедно с Jennifer Hudson, Carey и Grande представиха своя версия на "Oh Santa!" - сингъл от "Merry Christmas II You" на Mariah Carey (2010 г.). Трите диви изнесоха първото съвместно изпълнение на песента на живо през декември 2023г. в Madison Square Garden по време на нюйоркския концерт от турнето на Carey "Merry Christmas One & All!".

"Yes, And?" е първият и единственият сингъл, който ще бъде издаден от предстоящия седми студиен албум на Ariana: " Колкото и да е трудно да устоя на желанието да споделя още една песен с всички вас възможно най-скоро, много бих искала този път да изживеете албума изцяло", сподели изпълнителката с феновете си.