От 19 февруари се ограничава движението на камиони над 12 т по път III-164 Своге - Искрец - Бучин проход
Секция: БЪЛГАРИЯ
17 Февруари 2024 11:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
От 19 февруари се ограничава движението на камиони над 12 т по път III-164 Своге - Искрец - Бучин проход

/КРОСС/  От 19 февруари се ограничава движението на камиони над 12 тона с ремаркета и полуремаркета по път III-164 Своге - Искрец - Бучин проход. Времената организация е за извършване на укрепителни дейности на свлачище в квартал „Старо село" на град Своге. Движението на превозните средства се пренасочва по улица „Староселска" в Своге. Преминаването на трафика по обходния път ще е до завършване на укрепителните дейности, които се очаква да приключат до 31 март 2024 г. За всички останали превозни средства до 12 тона движението е без ограничение, както е и в момента.

Агенция „Пътна инфраструктура" апелира шофьорите да карат внимателно със съобразена скорост, да следват пътните знаци, които сигнализират временната организация на движение и да спазват правилата за движение. Водачите да не да не предприемат рискови изпреварвания и маневри, с които може да бъде застрашена безопасността на всички пътуващи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ