Професионално за професионалисти - Renault Trucks E-Tech Trafic
Секция: Автомобили
23 Февруари 2024 19:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Професионално за професионалисти - Renault Trucks E-Tech Trafic

/КРОСС/ С полезен товар до 1,16 тона и правилната конфигурация, напълно електрическият Renault Trucks E-Tech Trafic може да се справи с всички задачи в градските райони без ограничения.

Renault Trucks E-Tech Trafic се предлага в две версии, Red Edition и Red Edition Exclusive. И двата модела се отличават с характерния дизайн на Renault Trucks, който включва червени странични стикери, червени предпазни колани и типичния E-Tech заден щит. Автомобилът може да бъде поръчан като фургон, бордов камион или с двойна кабина. Предлагат се и две дължини и две височини.

Пробегът на транспортера е до 394 км в градски цикъл. Автомобилът може да се зарежда на всяка обществена зарядна станция. Със станция за зареждане с постоянен ток са необходими 50 минути, за да преминете от 15 процента до 80 процента от заряда, според производителя.

„E-Tech Trafic завършва нашето продуктово портфолио" - казва Фредерик Рюше, управляващ директор на Renault Trucks Германия - „Много съм доволен, че с E-Tech Trafic вече можем да електрифицираме и сектора на лекотоварните превозни средства и по този начин значително да намалим емисиите на CO2 и в този клас тегло на превозното средство."

E-Tech Trafic предлага различни предимства, особено за търговците, както автомобилът наскоро демонстрира при тестване. С товар от 750 кг, лекотоварното превозно средство предлага лесно управление и безпроблемно изпълнение на ежедневните задачи в градски условия за водача.

Renault Trucks е първият и единствен OEM, който предлага цялата си гама напълно електрически. От 2,8-тонното лекотоварно превозно средство (LCV) до 44-тонния камион за транспорт на дълги разстояния, всеки сектор може да се управлява електрически с Renault Trucks. Renault Trucks E-Tech Trafic вече е достъпен за поръчка и доставка.