Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход по границата с Румъния и със Сърбия
Секция: БЪЛГАРИЯ
25 Февруари 2024 08:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход по границата с Румъния и със Сърбия

/КРОСС/ Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход по границата с Румъния и със Сърбия, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция". Информацията е актуална към 18:00 часа.

По границата с Румъния трафикът е интензивен на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Кардам",  ГКПП "Видин" и ГКПП "Оряхово" на изход за товарни автомобили.

Трафикът е интензивен на ГКПП "Калотина" на изход за товарни автомобили. На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Трафикът е нормален на всички гранични пунктове по границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа", „Златоград" и „Ивайловград" могат да преминават само леки коли и микробуси.

По границата с Република Северна Македония и Република Турция трафикът е нормален на всички ГКПП.