Специален 8-ми Март с вдъхновяващи сериали за силни жени с LG смарт телевизорите и Apple TV+
Секция: Технологии
29 Февруари 2024 16:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Специален 8-ми Март с вдъхновяващи сериали за силни жени с LG смарт телевизорите и Apple TV+ Потребителите на смарт телевизори LG могат да се възползват от безплатен период за абонамент към Apple TV+ до 30.04.20242

/КРОСС/ Един от най-нежните празници наближава и какъв по-добър начин да отпразнувате Деня на жената, освен с най-добрите си приятелки, чаша вино и вдъхновяващ сериал, показващ силния дух на жената? Заедно, излъчващи силна женска енергия, можете да отпразнувате важната роля на нежния пол, докато се вдъхновите взаимно за още многобройни постижения и забавления в перфектната компания.

За да направи празника ви още по-запомнящ се, екипът на LG подготви специална селекция от отличаващи се продукции на Apple TV+, които разчупват стереотипите за женската роля.

Нещо повече, специалният период на безплатен абонамент за Apple TV+ за всички потребители на LG Smart TV в 93 държави1 на модели телевизори от 2018 г. и по-нови, е все още активен и потребителите могат да се възползват от него до 30 април 2024 година2.

„Сутрешното шоу" (The Morning Show)

Пуснете си този драматичен сериал, който разглежда динамиката на работното място и предизвикателствата, пред които са изправени жените в медийната индустрия. Отличната актьорска игра на Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун подпомага за силното социално послание.

„Прислужницата" (Servant)

Този мистичен трилър фокусира вниманието върху жената в семейството, като показва премеждията й която се изправя пред загадъчни събития и преминава през изпитания, доказвайки устойчивостта си в тъмните и неочаквани обрати на сюжета.

„В името на човечеството" (For All Mankind)

Има ли по-добър начин да отбележим 8-ми март, отколкото със сериал, който представя алтернативна реалност, където жените заемат централно място в космическите изследвания, а главната героиня играе ключова роля в развитието на космическата програма. Филмът разкрива силата на жените в преобразяващи моменти за човечеството.

„В интерес на истината" (Truth Be Told)

Този драматичен сериал следва главната героиня, журналистка, която се занимава с разкриването на истината зад тежки престъпления. С помощта на своята настойчивост и умения, тя разгадава сложни загадки и доказва силата на истината.

Гледането на някоя от тези продукции е отличен начин да отбележите специалния ден с вълнуващи и вдъхновяващи истории за силните и талантливи жени по света. Създайте уютна атмосфера у дома, поканете приятелките си и включете вашия LG телевизор, като ви напомняме, че сега можете да ги гледате и с безплатен тримесечен абонамент в Apple TV+ до 30.04.20242. Потопете се в тези вълнуващи сериали, които показват женската сила на духа.