Бионсе оглави класацията на „Билборд“ за сингли
Секция: Шоубизнес
29 Февруари 2024 19:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бионсе оглави класацията на „Билборд“ за сингли

/КРОСС/ Певицата Бионсе оглави класацията Хот 100 на "Билборд" за сингли, съобщи сайтът на изданието.

Изпълнителката си осигури първенството с парчето Texas Hold 'Em, което става деветият й сингъл, покорил върха в престижния чарт.

Texas Hold 'Em оглави Хот 100 на "Билборд" седмица след като застана начело на класацията за кънтри песни, с което Бионсе сътвори история, ставайки първата чернокожа жена с подобно постижение.

Певицата пусна Texas Hold 'Em на 11 февруари заедно с още един сингъл - 16 Carriages. Излизането им беше оповестено по време на Супербоул. Очаква се двата сингъла да бъдат включени в новия албум Act II на Бионсе, който ще се появи на музикалния пазар на 29 март.

Първенецът от миналата седмица Джак Харлоу отстъпи на втора позиция с Lovin on Me, след като отбеляза шест непоследователни седмици на върха в чарта Хот 100.

Певецът и автор на песни Теди Суимс се изкачи от петото до третото място с Lose Control.

Челната петица се допълва от Йе (известен преди като Кание Уест) и Тай Дола Сайн със сингъла Carnival, записан в сътрудничество с Рич дъ Кид и Плейбой Карти, и певеца и автор на песни Бенсън Бун с Beautiful Things.

В Топ 10 на класацията Хот 100 на "Билборд" за сингли намират място още певицата Сиза със Snooze, Тейлър Суифт с Cruel Summer, Тейт Макрей с Greedy, Зак Брайън с Remember Everything в сътрудничество с Кейси Мъсгрейвс и Доджа Кет с Agora Hills.