Каракачанов: Няма как да се разкъса тандемът ГЕРБ и ДПС
Секция: ПОЛИТИКА
02 Март 2024 09:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Каракачанов: Няма как да се разкъса тандемът ГЕРБ и ДПС

/КРОСС/ Франция се опитва да се държи като велика сила. Така пред БНТ лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов коментира думите на Еманюел Макрон за натовски войски в Украйна.

Това няма как да стане, защото няколко натовски страни ще наложат вето на едно такова решение, по думите му. Макрон се опитва да вкара Франция на масата при големите, убеден е той.

Властта пътува в чужбина, за да си правят селфита, изтъкна Каракачанов. Управляващите ни били изпълнители на чужда воля. Всеки се подиграва на сглобкаджиите, според него.

ПП означава постове и пари, изтъкна лидерът на ВМРО. Те гледали на войната в Украйна като на реклама. Само че войната в Украйна не е реклама и селфита, допълни той. Тази война не е едно шоу, не е един майтап, предупреди лидерът на ВМРО.

Икономически губим от конфликта в Украйна, смята Каракачанов. България е със свалени гащи и се управлява от Украйна, тълкува той.

Нашите БТР-и не са нужни на Украйна, по думите на лидера на ВМРО.

Тодор Тагарев тежи на ГЕРБ и ДПС, убеден е той. Първите Ф-16 вече трябвало да са у нас, но не сме ги получили, защото се държим слугински със САЩ.

ГЕРБ и ДПС са близък тандем и този тандем няма как да бъде разкъсан, заподозря Каракачанов.