Карлос Контрера (ВМРО): Целта не сте вие, целта са вашите деца
Секция: Интервюта
02 Март 2024 10:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Карлос Контрера (ВМРО): Целта не сте вие, целта са вашите деца

Видяхте ли този билборд? Харесва ли ви? 

/КРОСС/ Зад него (буквално и преносно) стои фондация „ГЛАС", която прокарва и подкрепя всички ЛБГТ+ инициативи от гей парада до драг шоутата. Тази фондация се радва на финансиране от всички западни посолства, национален фонд „Култура" и разполага с пълната подкрепа на управляващата сглобка в България.

Така че не се учудвайте, все повече такива ще има. Ресурсът е огромен, а целта е ясна - отровителство на духа и съзнанието, превръщането на извратеното в нормално, на психопатиите в допустимо поведение.

Целта не сте вие, целта са вашите деца. Те трябва да приемат, че и двама мъже може да са семейство и да си се гушкат и да гледат ТВ. Те трябва да приемат, че всички сме по-еднакви, отколкото си мислим, а ако имат различия, значи са хомофоби и агресивни човеконенавистници.

Този сериал, уважаеми зрители, отдавна се върти пред нас. Ще се върти, защото има огромна финансова и институционална подкрепа. Подкрепа, за която вие сте платили с вашите данъци, без никой да ви пита. Платили сте, за да облъчват вашите деца.

ЛГБТ+ е политически проект, на който ВМРО винаги ще се противопоставя. Нямаме зад нас посолства и НПО с обилно външно финансиране, но вярвам, че по този въпрос имаме подкрепата на хората.

Подкрепата на обикновените хора, които след дълъг работен ден искат просто да прекарат време със семейството си, без никой да ги облъчва за нищо.