„Мръсни танци“, „Криминале“ и „Матрицата“ завладяват „Dancing Stars“ по bTV
Секция: Шоубизнес
04 Март 2024 19:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Мръсни танци“, „Криминале“ и „Матрицата“ завладяват „Dancing Stars“ по bTV С майсторска хореография и вълнуваща музика звездите и техните партньори на дансинга ще ни пренесат в най-големите киношедьоври

/КРОСС/ Холивуд ще завладее „Dancing Stars" във вторник вечер от 20.00 часа по bTV, когато звездите и техните партньори на дансинга ще танцуват, вдъхновени от световноизвестни филми. С майсторска хореография, блестяща визия и вълнуваща музика двойките ще ни пренесат в „Мръсни танци", „Криминале", „Брилянтин", „Матрицата", „Кабаре", „Спайдърмен" и още незабравими класически шедьоври и блокбъстъри. Скоро ще стане ясно кои състезатели ще влязат като главни герои във филма и кои, в края на вечерта, ще видят надписа The End и ще напуснат танцовото шоу. Илиана Раева, Галена Великова, Франциска Йорданова и Томаш Папкала не само ще оценяват изпълненията, а също ще се превъплътят в популярни актьори или филмови герои.

Освен под прожекторите, състезателите вече демонстрират впечатляваща артистичност и зад кулисите. В петък вечер водещата на „Dancing Stars Extra" Станислава Ганчева ги провокира да разменят професионалните си роли. Предизвикателството веднага приеха поп звездата Дара и партньорът й на паркета Джими. Танцьорът, който има забележителна кариера, се престраши да застане пред микрофона. Преди да си тръгне от предаването, боксовата легенда Серафим Тодоров се качи на ринга с половинката си в танците Таня и се превърна в неин треньор за един ден.

С всеки следващ епизод напрежението в „Dancing Stars" расте както на паркета, така и в публиката, където близките и приятелите на звездите им стискат палци на живо. Олимпийската шампионка Ивет Горанова беше подкрепена от майка си, баба си и дядо си, а телевизионната водеща и синоптичка Натали Трифонова - от лицата на bTV Новините. Генерал Богомил Бонев аплодира своята половинка, актрисата Нона Йотова. По време на последната гала вечер олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева и съпругът й не изпускаха от поглед енергичния джайв на сина си, каскадьора Валери Григоров. „Щом чуя музика, започвам да подскачам в свободен стил. Може би съм предала на Валери нещо генетично", каза с усмивка спортистката.