Всеки с шанс да спечели ароматни печива с Рулетката на Lidl Plus
Секция: БЪЛГАРИЯ
05 Март 2024 13:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Всеки с шанс да спечели ароматни печива с Рулетката на Lidl Plus До 17 март играта в мобилното приложение на веригата предлага три вида отстъпки

/КРОСС/ През първите две седмици на март всеки, пазарувал в Lidl на стойност поне 10 лв. в един касов бон и сканирал Lidl Plus на каса, получава възможността да завърти рулетка с награди в приложението.

Клиентите на веригата имат възможност да спечелят една от три награди изненада за една стотинка. С това офертите не приключват. Завъртането на рулетката може да донесе на всеки страхотни отстъпки за печива за цялото семейство, сред които и намаления до 70% за всеки втори закупен продукт.

Фурната на Lidl предлага огромно разнообразие от закуски, печива, както и различни видове хляб. Всички печива са старателно приготвени от проверени зърнени култури, при строг контрол и внимание към всеки детайл.

С безплатното мобилно приложение Lidl Plus клиентите на веригата пазаруват още по-изгодно и ако се възползват от всички отстъпки, могат да спестят над 100 лв. от общата стойност на пазаруването в рамките на един месец. Освен до седмичните купони с приложението потребителите имат достъп и до специални промоции в секция „Партньори". Всички предложения са подбрани така, че да са съобразени с нуждите на клиентите и да бъдат полезни за цялото семейство. Сред тях са зареждане с намаление в бензиностанциите OMV, намаления за билети в Софийската опера и балет, различни видове застраховки от SDI и много други. Отстъпките се актуализират всеки месец и предлагат истинска добавена стойност към редовното използване на приложението.