Близо 90 нови работни места открива Lidl за летния сезон
Секция: БЪЛГАРИЯ
06 Март 2024 12:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Близо 90 нови работни места открива Lidl за летния сезон Десет са морските локации с възможност за сезонна заетост

/КРОСС/ Lidl дава възможност за сезонна работа на 88 души в магазините си в 10 морски града и курорти. Това са Варна, Св. Св. Константин и Елена, Каварна, Балчик, Бургас, Равда, Созопол, Поморие, Царево и Слънчев бряг. Периодът на сезонна заетост е 6 месеца: от 1 април до 30 септември.

Освен атрактивно възнаграждение, предложението на Lidl за сезонни служители включва и бонус за всеки отработен ден. А сред предимствата му е работата на смени, която прави съчетаването на заетост с морска почивка много лесно.

Сезонните служители на Lidl ще получават пълен пакет придобивки, вкл. 200 лв. ваучери за храна на месец, допълнително здравно застраховане, карта Multisport и други.

В определени локации като Созопол, Поморие, Царево, Равда и Слънчев бряг компанията осигурява и допълнителни удобства като настаняване или 50 лв. бруто на вечер за частно настаняване, а в Балчик и Каварна се осигурява хотелско настаняване.

Специално обучение и ментор ще осигурят ефективното въвеждане в работния процес на служителите.

Освен възможността за сезонна работа в компания-топ работодател, тези, които се справят успешно по време на летния сезон, получават възможност да станат постоянна част от екипа на Lidl.

Всеки, който търси сигурно и коректно работно място, но и възможност да прекара 6 месеца на морето, може да кандидатства за сезонен служител на кариерния сайт на компанията jobs.lidl.bg.