Нона Йотова и Даниел напуснаха „Dancing Stars“ след холивудски спектакъл по bTV
Секция: Шоубизнес
06 Март 2024 19:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нона Йотова и Даниел напуснаха „Dancing Stars“ след холивудски спектакъл по bTV Сензационното пасо добле на Дара и Джими грабна първите десетки в танцовото шоу

/КРОСС/ Трудна раздяла и заслужен триумф белязаха третата вечер на „Dancing Stars" по bTV, вдъхновена от великите шедьоври на световното кино. Актрисата Нона Йотова и партньорът й на паркета Даниел си тръгнаха от най-бляскавото шоу, а певицата Дара и половинката й в танците Джими вдигнаха журито на крака и получиха първите десетки в предаването. Повечето участници се представиха като за „Оскар", а зрителите се почувстваха само на стъпка от Холивуд.

Нона и Даниел напуснаха „Dancing Stars" след танц, инспириран от класиката „Кабаре", в който актрисата направи поклон към Лайза Минели. Съдиите оцениха техния куикстеп с общо 21 точки и ги постави предпоследни. След като гласовете и на зрителите бяха преброени, двамата заеха последното място и сложиха край на своя красив филм.

Певицата Дара и Джими обаче тепърва започват да пишат своята история в „Dancing Stars". Сензационното им пасо добле, вдъхновено от филма „Игри на глада", ги изстреля на първото място във временното класиране. „Страшно ме развълнува, Дара! Ти беше и плаща, и бика, и тореадора!", обяви Илиана Раева след танцовата корида. „Агресия с мекота и контрол, нямам забележки", допълни Франциска Йорданова. Впечатлени, двете вдигнаха десетки. Безкомпромисното изпълнение беше оценено с деветки от Томаш Папкала и Галена Великова.

Плътно след Дара и Джими в класацията застанаха телевизионната водеща и синоптичка Натали Трифонова и Димитър с брилянтен куикстеп от „Бурлеска". Ергенът Виктор Стоянов и Михаела влязоха в „Матрицата" с перфектно пасо добле, а каскадьорът Валери Григоров и Дорина оплетоха журито с чарлстон от „Спайдърмен". Певецът Папи Ханс и Ани представиха завладяващо ча-ча-ча от „Тролчетата", актьорът Даниел Пеев-Дънди и Елена изпълниха енергичен чарлстон от „Херкулес", а певицата Мила Роберт и Кристиан се впуснаха в луд валс от „Отряд самоубийци".

Благосклонно, но не и безкритично посрещна журито самбата на каратистката Ивет Горанова и Тодор от „Кунг-фу панда", куикстепа на актьора Филип Буков и Ралица от „Брилянтин", салсата на тв водещата Неделя Щонова и Атанас от „Мръсни танци" и фристайл изпълнението на фолкпевеца Емрах Стораро и Веси от „Аладин". Фолкдивата Емануела и Иван, които излязоха под прожекторите с джайв от „Криминале" и певецът Свилен Ноев и Йовита с пасо добле от „Добрият, лошият и злият" получиха забележки от съдиите.

Водещите и журито също се присъединиха към холивудския спектакъл, влязоха в легендарни образи от киното или се превъплътиха в незабравими актьори. Краси Радков се превърна в комедиен Дон Корлеоне, а Алекс Раева - в елегантна Мерилин Монро. Илиана Раева скочи в обувките на легендата Одри Хепбърн, а Галена Великова се заигра с образа от „Хубава жена". Франциска Йорданова и Томаш Папкала бяха безупречни Барби и Кен.