Немската туристическа компания Der Touristik ще инвестира в България като семейна дестинация
Секция: Туризъм
07 Март 2024 11:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Немската туристическа компания Der Touristik ще инвестира в България като семейна дестинация

/КРОСС/ „България има възможността за заеме място в специфичната ниша на семейния туризъм. Ние сме отворени да открием нови, подходящи за семейни почивки места в България, като Обзор например. Готови сме да инвестираме много в дестинация България", каза Джо Сайп контрактинг директор Der Touristik по време на работна среща с министър Динкова в рамките на ITB в Берлин.

Сайп заяви също, че най-големият позитив на страната ни в сферата на туризма е отличното качество на разумна цена. „Аз вярвам, че може да постигнете сериозен успех с представянето на лайфстайл хотели и разкази за уникалните възможности, които могат да открият туристите в страната ви. Това е първата година след Kорона вируса, в която наблюдаваме възстановяване на пазара и е очевидно, че правите много за развитието на България в сферата на туризма", заяви Сайп, като подчерта и приноса за това на програмата рекламиране на Черноморските райони.

„Изключително доволна съм че програмата за Черноморските райони е привлякла вашия интерес и ще продължим нашето успешно партньорство", каза министър Динкова. Министърът на туризма подчерта също, че страната ни е готова да инвестира в иновативните методи на маркетинг и реклама.