Party in Pink™ Zumbathon® премина с огромен успех в 10 града в България
Секция: Здраве
07 Март 2024 18:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Party in Pink™ Zumbathon® премина с огромен успех в 10 града  в България Благотворителните зумба събития, които се проведоха в 10 града едновременно, събраха над 20 хил. лв. дарения в подкрепа на фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“

/КРОСС/ Party in PinkTM Zumbathon® 2024 гордо обявява резултатите от второто си издание, което премина с несравним ентусиазъм и огромна ангажираност. Тазгодишното събитие се проведе на 24 февруари 2024 г. в 10 града в България.

С над 750 участници и над 80 инструктори в София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Добрич и достигайки дори до Прилеп в Северна Македония, Party in PinkTM Zumbathon® 2024 г. показа огромната сила на обществената солидарност в борбата с рака на гърдата. Въодушевлението и подкрепата от страна на всички, които застанаха зад организаторите на събитието - участниците, инструкторите и доброволците, изпълниха залите с любов, а събраните средства са на обща стойност 20 841 лв. Този значителен принос ще подпомогне мисията на фондация „Една от 8" да осигурява подкрепа на засегнатите от рак на гърдата, както и на техните близки. Фондация „Една от 8" вече 10 години вдъхва надежда на жените, които се борят с диагнозата.

Организаторите на Party in PinkTM Zumbathon® България - Владимир Николов и Ваня Захариева и фондация „Една от 8" изказват сърдечна благодарност към спонсорите на събитието - Novartis, Roche, B Eye, AstraZeneca, Avon и Garmin за безценната им подкрепа за осъществяването на тези събития. Изворна вода „Бачково", осигуриха напитките за зумба събитието в София, а Avon събраха на място в залите допълнително още 1435 лв. от продажби на розовите продукти с кауза. Специални благодарности отправят и към медийните партньори Tialoto.bg, Az-jenata.bg, Жената днес, Момичетата от града, Булевард България, както и към регионалните партньори - вестник Борба, вестник Марица и Телемедия. Тяхното широко отразяване и усилия допринесоха значително за успеха на Party in PinkTM Zumbathon® 2024.

Огромният мащаб на Party in PinkTM Zumbathon® 2024, както и впечатляващите резултати от събитието показват солидарния ни дух в борбата срещу рака на гърдата. Вдъхновени от успеха на изданието, обръщаме и поглед напред в очакване Party in PinkTM Zumbathon® 2025, за което организаторите имат още по-смели мечти.

Още веднъж изказваме най-искрените си благодарности на всички, които допринесоха за Party in PinkTM Zumbathon® 2024 г. Заедно помагаме на засегнатите от рак на гърдата, за да продължат живота си пълноценно.