Горещи страсти, танци и нулев късмет в колелото на съдбата спохожда участниците в новия епизод на „АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ“
Секция: Шоубизнес
07 Март 2024 19:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Горещи страсти, танци и нулев късмет в колелото на съдбата спохожда участниците в новия епизод на „АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ“ Кой е „малкият да Винчи от село Кокаляне“ и върви ли към изложба Светльо Иванов – гледайте в петък от 20 ч. по bTV

/КРОСС/  Този петък (8 март) от 20:00 ч. по bTV в новия епизод на „Аз обичам България" един срещу друг ще се изправят отборите на КЕДЪРА, със специални участници - актьорът Краси Радков и журналистът Светослав Иванов, и отбор КАДИЕВ, в който този път влизат Станислава Ганчева - специален пратеник на „Dancing Stars" и безстрашният плувец и кросфит атлет Филип Атанасов.

„Ще ги бием и ще си тръгнем!", ще заяви със самочувствие отбор КАДИЕВ още при старта на предаването, но дали наистина ще има бой, или в студиото ще пребъдат смехът, танците, интелигентността и ловкостта - зрителите тепърва ще разберат.

В петък вечер водещата Алекс Сърчаджиева отново ще е добре подготвена с колекция от весели предизвикателства - най-различни интересни игри и въпроси, свързани с България, а наградата за отбора победител ще бъде три мускалчета „розово масло", типично българска, както традицията в предаването повелява. Повече от всеки друг път досега, в игрите ще участват и агитките на отборите. Те бурно ще ги подкрепят и аплодират през цялото време и дори ще изненадат участниците с нещо зрелищно и неочаквано.

„Ние познаваме, а те взимат точките", ще се сърдят от единия отбор, а от другия направо ще връхлетят емоционално насред картата на България, спорейки за точното място на природна забележителност. Страстите и емоции в играта ще се редуват с много смях, песни, танци и шеги, а наред със знанията, които отборите ще демонстрират, ясно ще се види, че и доза късмет никога не е излишна.

Коя на вид лесна игра ще се окаже трагикомична за отбора на КЕДЪРА, кой и защо е „малкият да Винчи от село Кокаляне" и ще остане ли КАДИЕВ до края на епизод капитан на отбора си - ще стане ясно утре вечер от 20:00 ч. по bTV.

Защо очилата на участниците често ще бъдат повод за „закачка и скандали" между героите и дали представителите на „Dancing Stars" ще са достойни за 10-ка на дансинга на музикалните загадки - гледайте утре вечер в новия супер весел епизод на „Аз обичам България"!