Ариана Гранде се обръща към сърцето си в новия албум "eternal sunshine"
Секция: Шоубизнес
08 Март 2024 16:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ариана Гранде се обръща към сърцето си в новия албум "eternal sunshine"

/КРОСС/ Ariana Grande e приятел с истината и поставя ново начало в дългоочаквания си седми студиен албум "eternal sunshine". Слушайте ТУК. Проектът включва оглавяващия класациите сингъл "yes, and?", който дебютира на първо място в Billboard Hot 100 и отбеляза осмия #1 и двадесет и първия Top 10 хит на Ariana Grande в чарта.

Grande си играе с възприятията, които знае, че не може да контролира. Но отвъд тези нападки тя се интересува повече от непредсказуемостта на любовта. Албумът започва с въпрос, на който тя се опитва да отговори до края на записа: "Как мога да разбера дали съм в правилната връзка?". На 30 години Ariana вече не е толкова убедена, че някога ще разбере дали съществува вечната любов. "eternal sunshine" е откровено търсене, албум за раздялата, в който певицата се ориентира към новото начало с някои от най-изобретателните песни в кариерата си досега. Ariana се справя с силните чувства на разбитото сърце и преминава между моменти на устойчивост, приемане и надежда за бъдещето.

След като поставя основния въпрос, певицата прекарва следващите няколко песни в борба за себе си и за връзката си. В "Bye" тя е повече от готова да се откаже, а "Don't Wanna Break Up Again" рисува портрет на пренебрежителен партньор, който знае, че трябва да си тръгне, но все още няма смелост. Началните песни са с поп звучене от 70-те години на миналия век, като Grande изпълнява най-добрата си имитация на Diana Ross. Заглавното R&B парче "Eternal Sunshine" се впуска още по-дълбоко в болката. Ariana иска да "изтрие мислите си", както във филма от 2004 г. "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", на който е кръстен и албумът. Последните четири песни в "eternal sunshine" са едни от най-силните в кариерата на Grande. "We Can't Be Friends (Wait for Your Love)" е толкова съвършена, колкото може да бъде един голям поп химн. Сингълът звучи като любовно писмо към работата на Max Martin, основния (и дългогодишен) сътрудник на Grande, както и към великите поп принцеси, с които той си е партнирал през годините. В завършващата албума "Ordinary Things" Grande се доближава максимално до отговора на въпроса си от началото на албума. С помощта на нейната Nonna, тя признава факта, че е глупаво да разбереш как работи любовта.

Седмият студиен албум на Аriana Grande излиза и се разпространява на българския музикален пазар от Анимато Мюзик и Universal Music Group, с медийната подкрепа на радио и телевизия City.

Може да закупите eternal sunshine в магазина на MusicMall.bg