Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои гранични пунктове с Румъния и Сърбия
Секция: БЪЛГАРИЯ
09 Март 2024 09:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои гранични пунктове с Румъния и Сърбия

/КРОСС/ Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход от страната на някои гранични пунктове с Румъния и Сърбия. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция" (ГДГП) на сайта си. Информацията за движението по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Видин" и ГКПП „Кардам" на изход за товарни автомобили.

На границата със Сърбия трафикът е интензивен на ГКПП „Калотина" на изход за товарни автомобили. На пункта се извършват строително-монтажни дейности за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. 

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „Маказа", „Златоград" и „Ивайловград" могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата с Република Северна Македония и на границата с Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.