Стоян Таслаков от “Възраждане”: Това правителство има толкова много провали
Секция: ПОЛИТИКА
10 Март 2024 17:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стоян Таслаков от “Възраждане”: Това правителство има толкова много провали

/КРОСС/ "Това правителство за 9 месеца има толкова много провали, че не знам, откъде да започна. Публикацията ми е провокирана от отчета на Денков, който той изнесе днес. Искам да припомня, само някои от провалите : Въздушно - капков Шенген, който се оказа пълна подигравка, но се споразумяха в България да връщат мигранти - престъпници. Не какви да е мигранти. Тези, които са най-проблемните - крадци, убийци и изнасилвачи. Провал в овладяването на инфлацията. България е една от страните, с най-голяма инфлация в Европа. Една от причините е, че преждевременно, се отказахме от изключението да купуваме евтин руски петрол. Беше ни дадено това  право, за да можем да се възползваме и да намалим щетите. По предложение на ГЕРБ, ние се отказахме доброволно и цените на горивата,  естествено тръгват нагоре.

За първи път, в историята на страната, в България се родиха под 50 000 бебета за година. Това показва, че семействата нямат сигурност и не могат да създават и отглеждат поколение. "Успехът" на правителството в преодоляването на демографската катастрофа е видим. България изчезва, а те се хвалят, какви успехи са постигнали", написа в страница си в социалната мрежа Фейсбук, народният представител от "Възраждане", Стоян Таслаков. 

Какво още написа Стоян Таслаков може да видите тук: - https://www.facebook.com/photo?fbid=754880460071416&set=a.321743856718414