За поредна година EVN България кани студенти за своята лятна стажантска програма „Младежи с бъдеще“
Секция: БЪЛГАРИЯ
11 Март 2024 11:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
За поредна година EVN България кани студенти за своята лятна стажантска програма „Младежи с бъдеще“ Кампанията по набиране на кандидати ще продължи през март и април

/КРОСС/ За поредна година ЕVN България ще проведе своята лятна стажантска програма „Младежи с бъдеще", която дава възможност на студенти от технически, икономически и бизнес специалности да работят в някое от дружествата от групата ЕVN България и да се запознаят отблизо с дейността на компанията. Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват по определени позиции, в съответствие с техния интерес и предпочитания.

Програмата е с продължителност три месеца: юли, август и септември. В зависимост от обявените позиции местата на провеждане на стажовете включват централни отдели на EVN България и клиентски центрове на компанията в Югоизточна България.

EVN България кани желаещите за стаж да се кандидатират до края на април 2024 г. Повече информация за програмата е публикувана на:
https://evn.bg/Home/Careers/University.aspx

От създаването на програмата „Младежи с бъдеще" до момента над 720 студенти и ученици oт дуално обучение са преминали през нея, а над 250 са продължили своята реализация като сътрудници в компанията.