Citroen e-C3 се предлага пакетно със зарядна кутия за стена
Секция: Автомобили
11 Март 2024 19:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Citroen e-C3 се предлага пакетно със зарядна кутия за стена

/КРОСС/ Клиентите, които поръчат до края на март новия Citroen e-C3, който се предлага от 23 300 евро, ще получат и стенна кутия. Доставката на изцяло електрическия малък автомобил ще започне през юни 2024 г. eProWallbox от Free2Move eSolutions на стойност 799 евро предлага мощност до 22 кВт. Той е интелигентен и свързан, и позволява на потребителите да управляват процесите на зареждане чрез смартфон и да използват контрол на достъпа, за да определят кой може да зарежда.

Новият e-C3 е достъпен за поръчка онлайн и от търговските партньори на Citroen от началото на февруари и според производителя има за цел да предефинира съотношението цена-производителност за електрическите превозни средства на пълен работен ден в B сегмента. e-C3, разработен във Велизи близо до Париж и произведен във фабриката на Stellantis в Търнава, Словакия, може да измине над 300 километра с едно зареждане (WLTP) и предлага бързо зареждане с до 100 кВт като стандартен.

За 23 300 евро e-C3 You идва, наред с други неща, с 16-цолови стоманени джанти с капачки, окачване Citroen Advanced Comfort, електрически прозорци, задна помощ при паркиране и LED фарове. Станцията за смартфон MyCitroen Play, Bluetooth система за свободни ръце, както и активен асистент за аварийно спиране и асистент за поддържане на лентата, разпознаване на пътни знаци, асистент за внимание, допълнителен нагревател с предварителен климатик чрез приложението MyCitroen и бордово зарядно устройство 7,4 кВт също са винаги на борда.

e-C3 Max (от 27 800 евро) има, наред с други неща, 17-цолови алуминиеви джанти с „диамантено" рязане, седалки Citroen Advanced Comfort, помощ при паркиране отзад с камера за заден ход, индуктивно зареждане за смартфони, автоматичен климатроник, MyCitroen Drive с 10.25 " сензорен екран и безжични Android Auto и Apple CarPlay. Освен това клиентите могат по желание да добавят бордово зарядно устройство от единадесет кВт към версиите You и Max, както и зимен пакет, включващ отопление на предните седалки, отопляем волан и отопляемо предно стъкло.