Yettel предлага хитови модели смартфони за 0 лева през първите 3 месеца на лизинга
Секция: Технологии
12 Март 2024 17:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага хитови модели смартфони за 0 лева през първите 3 месеца на лизинга До края на март потребителите вземат страхотни модели с план Total Unlimited и започват да плащат чак в началото на лятото

/КРОСС/ И през март Yettel предлага страхотната възможност на своите клиенти да се сдобият с нов смартфон, като започнат да заплащат вноските за него след третия месец. В цялата търговска мрежа, както и онлайн, потребителите могат да изберат от редица страхотни устройства, които да вземат сега, а да започнат да изплащат в началото на лятото. Селекцията включва модели на водещи марки, сред които: Samsung, Motorola, ZTE, Huawei, Xiaomi, и Realme. Със Смартфон Вселена от Yettel всеки телефон от портфолиото на телекома идва и с 3 години гаранция, вместо стандартните 2, а поръчките от yettel.bg са с безплатна доставка за цялата страна. А за нулеви грижи с новия апарат, потребителите могат да разчитат на експертна поддръжка в собствения оторизиран сервизен център на Yettel.

MOTOROLA Moto G34 5G 128GB изпъква с 6,5-инчов дисплей със 120Hz честота на опресняване, който с 85% съотношение на екрана към тялото изважда на преден план най-доброто от филмите, игрите или видео чатовете с обширен изглед. Невероятно плавно мобилно изживяване при гейминг или възпроизвеждане на видео. Усъвършенстваната система от камери предлага безупречно заснемане - моделът разполага с 50MP основен сензор, 2MP макро камера и 16MP селфи камера. Издръжливата батерия с капацитет 5000 mAh гарантира продължителна работа с едно зареждане. Цената на модела е 0 лв. за първите три месеца от лизинга, след което по 8,59 лв. на месец за оставащите вноски с план Total Unlimited 36.99 и договор за 24 месеца.

SAMSUNG Galaxy A54 5G 128GB предлага висока ефективност благодарение на екран с ярки цветове, възможност за бърза 5G свързаност и издръжлива батерия. Смартфонът предоставя зашеметяващи изображения с кристално качество дори при слаба осветеност, като използва водещите иновации на Samsung Galaxy - Nightography и изкуствен интелект. Galaxy A54 гарантира до четири поколения обновления на операционната система и пет години актуализации на сигурността. Това позволява на потребителите да имат достъп до най‐новия софтуер и сигурност и да увеличат максимално жизнения цикъл на смартфона. Ако го вземат с лизинг с план Total Unlimited 64.99 и договор за 24 месеца, потребителите няма да плащат нищо през първите три месеца и ще имат вноска от 22,99 лв. за оставащия период.

XIAOMI Redmi Note 13 5G 256GB се отличава с модерен и елегантен дизайн, благодарение на изключително тънките рамки, които му придават премиум външен вид. Смартфонът е оборудван със страхотен 6.67" FHD+ AMOLED дисплей с TÜV Rheinland сертификат с различни функции за защита на очите, включително и режим за четене, и е защитен с Corning Gorilla Glass 5. Притежава 108MP основна камера, която запазва качеството и осигурява невероятни кадри с по-фини детайли. Клиентите и тук няма да плащат нищо през първите три месеца от лизинга с Total Unlimited 36.99 и договор за 24 месеца и дължат по 18,59 лв. за останалите месечни вноски.

HUAWEI P60 Pro 256GB продължава да е на челно място в класацията за смартфони, създаващи едни от най-добрите снимки на пазара. Освен с хардуерните си възможности, той се отличава с Ultra Lighting Camera с много висока светлочувствителност, автоматично регулируема физическа бленда F1.4-F4.0 и RYYB SuperSensing сензор. Моделът носи и пробив в телефото фотографията с нощно виждане в лицето на бленда F2.1 в перископната телефото камера. Цената му през март с лизинг е 0 лв. за първите три месеца, след което по 56,59 лв. за оставащите 21 месеца с план Total Unlimited 64.99 и договор за 24 месеца.

Повече за промоционалните предложение на Yettel можете да откриете тук.