Министър Динкова ще открие 40-тото юбилейно издание на МТИ Ваканция & СПА Експо 2024
Секция: Туризъм
12 Март 2024 21:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Министър Динкова ще открие 40-тото юбилейно издание на МТИ Ваканция & СПА Експо 2024 Компании от три континента ще се представят на изложението

/КРОСС/ Министърът на туризма Зарица Динкова ще открие 40-тото юбилейно издание на международното туристическо изложение Ваканция & СПА Експо 2024, което ще стартира утре 13 март и ще се проведе до 15 март в София.

В тазгодишното изложение ще се представят туристически компании от Европа, Африка и Азия, като броят на изложителите е над 200. Страна-партньор на Ваканция & СПА Експо 2024 е Мадагаскар, а посетителите ще имат възможността да се запознаят с туристическите продукти на Великобритания, Турция, Китай, Гърция, Сърбия, Индия, Монголия, Мавриций, Малдиви, Дубай, Финландия и др.

В Интер Експо Център присъстващите ще срещат представители на различните сегменти в туризма - национални и регионални бордове, браншови организации, туроператори, агенции, експерти, собственици, мениджъри на хотели, SPA и уелнес центрове, представители от голф, винения, кулинарния и младежкия туризъм.
Ваканция & СПА Експо 2024 се провежда с подкрепата на Министерството на туризма.