Свилен и Йовита се сбогуваха с „Dancing Stars“ след латино фиеста
Секция: Шоубизнес
13 Март 2024 12:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Свилен и Йовита се сбогуваха с „Dancing Stars“ след латино фиеста Емануела разкри потенциала си, Мария Бакалова аплодира звездите в най-атрактивното танцово състезание по bTV

/КРОСС/ Страстната латино вечер в „Dancing Stars" по bTV се оказа фатална за една от 13-те двойки, които се бориха за одобрението на съдиите и любовта на публиката. Свилен от „Остава" и партньорката му на паркета Йовита казаха: „Адиос!" на най-атрактивното танцово състезание в телевизионния ефир, след като тяхната самба получи най-малко подкрепа от журито и зрителите. „Йовита е невероятна, а аз успях да отслабна 7-8 килограма. Оттук нататък ще се забавлявам с шоуто от вкъщи", каза певецът, който положи сериозни усилия да се задържи по-дълго на дансинга.

Пиперливата фиеста обаче пасна перфектно на огнения темперамент на фолк дивата Емануела. С новата си половинка в танците Калоян, който замести досегашния й партньор в „Dancing Stars" Иван, певицата се амбицира и разкри пълния си потенциал. С плавни, съвършени движения, тя изпълни чувствена румба, а журито я сравни с газела. Старанието на Емануела и Калоян им донесе най-много точки от съдиите - 35 и първо място във временното класиране.

Плътно след тях, с еднакъв резултат, се наредиха две двойки с огромен потенциал. Телевизионната водеща д-р Неделя Щонова и Атанас поразиха с ча-ча-ча, а певецът Папи Ханс и Ани подпалиха кръвта със салса. Ефектната хореография и изумителни поддръжки им спечелиха по 32 точки.

Съдиите оцениха високо фееричната румба на Натали Трифонова и Димитър, които нарисуваха романтична любовна история върху паркета. Похвали получи и ритмичната салса на олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор. Валери Григоров и Дорина също танцуваха салса, а приятелката на каскадьора, номинираната за „Оскар" Мария Бакалова, аплодира състезателите на живо в публиката.

Двойките, които миналата седмица създадоха шедьоври под прожекторите, този път се сблъскаха и с критика. Актьорът Даниел Пеев-Дънди и Елена впечатлиха съдиите със собствен стил, но не достатъчно. Забележки имаше към поп звездата Дара и Джими с тяхната ча-ча-ча, както и към самбата на певицата Мила Роберт и Кристиан. Актьорът Филип Буков и Ралица получиха микс от комплименти и забележки след изпълнението на мамбо. Същата съдба застигна Ерген №1 Виктор, който танцува салса с травма на стъпалото заедно с Михаела. След като се представиха с ча-ча-ча, певецът Емрах и партньорката му Веси получиха съвет да работят по-усърдно.

С всяка следваща седмица конкуренцията на паркета става все по-свирепа, а звездите вдигат летвата все по-високо. Как състезателите преживяват триумфа и провала разкрива Станислава Ганчева в „Dancing Stars Extra" всеки петък от 22.30 часа по bTV.