Мюзикълът „Мама Мия“ оживява в лятна арт академия на плажа в Гърция между 4 и 11 юли
Секция: КУЛТУРА
14 Март 2024 19:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мюзикълът „Мама Мия“ оживява в лятна арт академия на плажа в Гърция между 4 и 11 юли Срокът за записване е до 15.03.

/КРОСС/ Актрисата и телевизионна водеща Искра Ангелова организира за втори път това пътешествие в необятния свят на мюзикъла заедно с вокалния педагог Дарияна Куманова, солистите и хореографи от балет Арабеск Асен и Даниела Накови и класическия музикант и преподавател по музика Венелин Пиперов, както и с дъщеричката им Алиса Пиперова. Арт Академия по Мюзикъла „Мама Мия" се случва на брега на морето в Северна Гърция.
 
Арт Академия „Мама Мия" представлява почивка и ритрийт едновременно: 7-дневни интензивни целодневни уроци по актьорско майсторство, пеене и модерен танц, които ще въведат пътешествениците в любимите мюзикъли за малки и големи. Тази година тя ще се проведе от 4 до 11 юли. Обучението завършва с представление пред публика.
 
Всичко това ще се случи в съвсем нова професионална зала в едно от чаровните малки селца край морето близо до гр. Волос срещу о. Евия, а летуващите ще почиват в модерен хотел на плажа на Егейско море. Черешката на тортата е еднодневно пътуване с кораб до острова, където е сниман филмът „Мама Мия" и посещение на всички известни снимачни локации.
 
След Академията всеки участник ще може да се явява на кастинги, да кандидатства в средно или висше училище по изкуствата, да създаде впечатляващо портофолио и да спечели прослушване за телевизионен формат за таланти, гарантират организаторите. Или просто ще се е забавлявал на брега на морето, учейки как да танцува, пее и играе. Песента, танцът и сцената на всеки ще са съобразени изцяло с неговия натюрел и възможности.
 
5-звезден е и екипът от петима изключителни професионалисти: актрисата Искра Ангелова, преподавател по актьорско майсторство в кастинг платформата SmartCast, е позната на публиката като телевизионен продуцент и  дългогодишен автор и водещ на обичаното културно предаване „Нощни птици" по БНТ.

Преподавателката от Академията по музика „Санремо" в Италия Дарияна Куманова е и вокалният педагог, помогнал на десетки талантливи българчета да стигнат финала в италианските формати „Performer Cup Italia", „X Factor Italia" и „Sanremo". Неин помощник ще бъде класическият музикант от квинтет „Пилекадоне" и преподавател по музика Венелин Пиперов. Солистът и хореограф на най-добрата трупа за модерен танц в България балет „Арабеск" Асен Наков и неговата съпруга - балерината от „Арабеск" Даниела Накова пък ще преподават основите на модерния танц.
 
Това ще е една незабравима 7-дневна почивка за всички, които изберат да развиват и таланта си, освен да се пекат на плажа, казват преподавателите. А докато един от семейството усъвършенства уменията и талантите си, останалите могат да си почиват в дивото село на брега на морето, разходят се до гр. Волос, о. Евия и о. Скиатос, или просто плуват в синьото море.
 
Приключението е подходящо за ученици, студенти и талантливи непрофесионалисти (от 5 до 65 г.), за артисти, танцьори и певци, както и за техните семейства, родители и приятели. Повече информация можете да получите на телефон: 0888435152 или на email: wonderlandproductions22@gmail.com или на страницата им във Facebook.
 
Всеки, който иска да преживее вълшебството на една морска и дива лятна ваканция, съчетана с магията на изкуството - може да се запише във формуляра до 15.03.2024.