Най-новият сериал от продуцента на „Игра на тронове“ тръгва премиерно по bTV Action
Секция: Шоубизнес
18 Март 2024 17:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Най-новият сериал от продуцента на „Игра на тронове“ тръгва премиерно по bTV Action Бразилският хит „Парламентьорът“ и екологичният трилър „Роякът“ започват у нас броени месеци след световната премиера

/КРОСС/ Високият адреналин и епичните екшън сцени са гарантирани с двата нови спиращи дъха сериали, които bTV Action ще предложи на зрителите премиерно през март и април в тематичната рубрика „Екшън в 8".

Бразилската сензация „Парламентьорът" („Negociador", 2023 г.) идва у нас няколко месеца след световната си премиера и тоталния фурор, който предизвика в стрийминг платформите по цял свят. Екшън драмата, състояща се от 8 епизода, стартира на 18 март (понеделник) и ще се излъчва всеки делник от 20:00 ч., като ще бъде достъпна и онлайн на VOYO.

В центъра на историята е капитан Габриел Менк - ръководител на специално полицейско звено, натоварено с разрешаването на кризисни ситуации в Сао Пауло. Свикнал да взима решения на живот и смърт, той се оказва в безизходица, когато е посочен като основен заподозрян за убийството на собствената си съпруга при жестока автомобилна катастрофа. Под зоркия поглед на новия кризисен ръководител - майор Лара Чакър - Менк трябва да разсее облака от подозрения, който е надвиснал над него и заплашва да съсипе както кариерата, така и живота му. С какви необичайни методи Габриел ще се опита да докаже невинността си и как борбата му за справедливост ще застане на пътя на дълго прикривани порочни практики в правосъдната система, предстои да разберем в епизодите на премиерния сериал „Парламентьорът" по bTV Action. Поредицата е вдъхновена от реални събития и представя нагледно взаимовръзката между корумпираните органи на реда и наркокартелите в най-населения град в Южна Америка. Главните роли се изпълняват от Малвино Салвадор, Мария Маноела, Сесар Мело, Барбара Реис и Емилио де Мело.

8-серийната трилър поредицата „Роякът" („The Swarm", 2023 г.) от продуцента на „Игра на тронове" Франк Долджър също предстои да направи ексклузивната си премиера за България в ефира на bTV Action, броени месеци след световния си дебют. Началото е на 28 март (четвъртък), а епизодите ще вървят всяка делнична вечер от 20:00 ч., като ще бъдат достъпни и онлайн на VOYO.

Зрителите на екшън канала на bTV Media Group предстои да се впуснат в обследването на свръхестествени и ужасяващи екологични аномалии, които започват да се случват в Световния океан - ледени червеи предизвикват невиждано до този момент цунами, смъртоносни бактерии тровят питейната вода, а китове нападат лодки по изключително агресивен начин. Учените подозират, че в основата на всичко стои сложен интелект, който отмъщава на човечеството... За да установят какво се случва в действителност, те пускат в открити води технологично усъвършенстван плавателен съд, който навлиза дълбоко в Северния ледовит океан в търсене на непознатата заплаха.