Зов за помощ: Мъж с рядко заболяване се нуждае от още средства за лечение
Секция: БЪЛГАРИЯ
18 Март 2024 18:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Зов за помощ: Мъж с рядко заболяване се нуждае от още средства за лечение Терапията, на която е подложен Иво, дава резултат

/КРОСС/ Млад мъж с тежка диагноза има нужда от средства за лечение. Иво Димитров страда от „Първичен неходжкинов лимфом на ЦНС, едроклетъчен В тип", което е заболяване на централната нервна система. Приключила е втората вливка от лечението на младия мъж, съобщават на Facebook страницата на кампанията за набиране на средства "Да спасим Иво".

"Половината път вече е зад гърба ни. Имаше огромен страх и притеснение от тази вливка, защото се наложи тя да е много по-интензивна от първата, а едното лекарство беше сменено", пише в поста.

Иво вече е на крака, а показателите му постепенно влизат в норма. Лекарите са изключително обнадеждени и тази седмица ще започнат да събират клетки за трансплантацията на стволови клетки, която предвиждат след 4-ата последна вливка. Средствата в сметката на Иво са почти изчерпани.

Всеки, който има възможност и желание да помогне, може да го направи по един от следните начини:

Банка: ДСК
IBAN: BG77STSA93000010413012
BIC: STSABGSF
Основание: Дарение за лечение
Получател: Иво Събчев Димитров

https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-ivo-v-borbata-s-raka?fbclid=IwAR1OcaQBV8ct5RuCfK0DGmwp_MTYPcl12iDjyRuh1jD3GvpbT3MFUZGC5as