Ограничават движението по АМ “Тракия” край Бургас
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Март 2024 08:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ограничават движението по АМ “Тракия” край Бургас

/КРОСС/ От днес ограничават движението по автомагистрала "Тракия" в района на Бургас. В дните до 2-ри април ще се извършват ремонтни дейности на фуги на мостово съоръжение. От Агенция пътна инфраструктура съобщиха, че се променя организацията на движение в посока Бургас при 339-ти км на АМ „Тракия". Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София. За извършването на ремонтните дейности ще бъде затворен участък от около 300 метра.

От днес до 2-ри април се променя организацията на движение в посока София при 351-ви км на АМ „Тракия". Причината е ремонт на фуги на мостово съоръжение. Трафикът за София се пренасочва по пътните връзки на пътен възел „Българово" и продължава по магистралата. За изпълнение на строителните работи се ограничава движението в отсечка от около 900 метра.

Ремонтните дейности на фугите на двете мостови съоръжения са необходими, за да се осигури безопасността на движение през летните месеци, когато трафикът е много по-интензивен.

От Агенция „Пътна инфраструктура" се извиняват на шофьорите за причиненото неудобство и апелират водачите да пътуват с повишено внимание, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи.