Отбелязваме Световния ден на социалния работник
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Март 2024 09:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Отбелязваме Световния ден на социалния работник

/КРОСС/ Отбелязваме Световния ден на социалния работник. Всеки трети вторник от месец март е професионален празник за работещите в социалната сфера.Отбелязваме Световния ден на социалния работник.

В Кърджали за първи път Центърът за настаняване от семеен тип за деца без увреждания отваря вратите си за външни посетители.

Той е дом за 14 деца, за които се грижат 13 социални служители.В Разград Световният ден на социалния работник ще бъде отбелязан на 19 и 20 март с три събития, съобщиха и пресслужбата на местната администрация.

Във вторник от 10.00 ч. в хотелски комплекс „Лес" ще е концертът на потребители на социалните услуги в община Разград. Услугите са общо 12, насочени към различни възрасти и социални групи потребители, а на сесията на Общинския съвет на 26 март предстои гласуване за разкриването на още две. Потребители и служители ще се почерпят с празнична торта, подарък от Общината.

В 14.00 ч. в сряда в парка представители на социалните услуги ще участват в залесяване. Засадените чинари ще бъдат колкото са социалните услуги - 12.

През двата дни в училищата, в които учат потребители от социалните услуги, ще бъдат раздадени 500 химикалки с логото на Световния ден на социалния работник.