Стартира кандидатстването за Стажантска програма 2024 на Елаците-Мед АД
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Март 2024 13:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стартира кандидатстването за Стажантска програма 2024 на Елаците-Мед АД

/КРОСС/ Ти си студент или млад специалист и искаш да се развиваш, да трупаш практически знания и умения в минната индустрия? Тогава твоето място е именно при нас в Елаците-Мед АД, част от индустриална Група ГЕОТЕХМИН! Ние сме сред топ 500 работодатели в България и вярваме, че мястото ти е именно при нас!

Участието в Стажантската ни програма ще ти даде ценен опит в реална работна среда. На една от двете ни производствени площадки - Рудодобивен и Обогатителен комплекс, ще имаш възможност да се запознаеш с дейността на компанията в различните цехове и отдели и с най-добрите практики, познати в нашия бранш.

Всяка година ние инвестираме в развитието на нашите стажанти, осигуряваме им вдъхновяваща работна среда и лични наставници - най-добрите ни професионалисти с богат опит в своята сфера на дейност.

В зависимост от твоите възможности и предпочитания, можеш да практикуваш между един и три месеца /юли, август и септември/ и да опознаваш иновативните и високотехнологични системи в производството, да виждаш как се грижим за опазването на околната среда и хората, да се информираш за новостите, свързани с твоята бъдеща професия.

Подробности за възможностите да бъдеш наш стажант ще откриеш в приложената брошура.

Очакваме те! Подай своите документи не по-късно от 1 юни 2024 г. онлайн на: https://jobs.geotechmin.com